HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.08.12 18:47 Frissítve: 2015.01.17 02:43

Válogatott: Pölöskeit apja elbeszélései inspirálják

Pölöskei Zsolt édesapja, az 1982-es világbajnokságot megjáró, ott két gólt szerző Pölöskei Gábor elbeszélései miatt is fokozott erővel dolgozik azon, hogy válogatott legyen, és kijusson a 2016-os Európa-bajnokságra a nemzeti csapattal. Priskin Tamás is hisz benne, hogy az NB I-ből is be lehet kerülni a válogatott kezdőcsapatába.

HIRDETÉS

 

„Törökországban voltam az összetartáson, itthon is több edzőtáborban részt vettem, nagyjából összeállt bennem, mit szeretne megvalósítani a kapitány – mondta Pölöskei Zsolt Telkiben a magyar válogatott összetartásán. – Édesapám szerepelt világbajnokságon, sok szépet hallottam tőle, nagy álmom, hogy én is eljussak akár az Európa-bajnokságra is. Azt várom a csapattól, hogy mindent megtegyen ennek érdekében. Én is igyekszem, az NB I-ben minden fordulóban úgy játszom, hogy ezzel kiérdemeljem a válogatott meghívót, és egyszer pályára léphessek a nemzeti csapatban. Hiszek benne, hogy az NB I-ből is be lehet kerülni a válogatottba."

„Nagyon jól alakult a nyár, sikerült Győrbe szerződnöm, apuka lettem, élvezem minden pillanatát – fogalmazott Priskin Tamás. – Régóta gondolkoztam azon, hogy visszatérek az ETO-hoz, amely a szívem csücske. A bajnokság nem alakul jól, de bízom a jobb folytatásban. Három meccsből nem tudom levonni a következtetéseket, de az NB I-ben a játék és a stadionok terén is érezhető az előrelépés. Ami a válogatottat illeti, hasznosak az összetartások, biztos vagyok benne, hogy csúcsformába kerülünk az első meccsre. Nem könnyű a csoport, kiegyensúlyozott, de bízom benne, hogy hosszú évek után sikerrel járunk, és kijutunk. Kezd kialakulni egy gerinc, de a fiatalok előtt sincsen zárva a kapu. Aki jól teljesít, akár az NB I-ben is, annak helye lesz a válogatottban is, én is erre törekszem."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 23:07:33

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.11.14 10:51:08

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Bemutatjuk Cosimo Ingusciót, aki a szövetségi kapitány eltiltása miatt irányíthatja a válogatottat.

2018.11.13 22:55:01

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.11.12 23:01:21

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Ez ugyebár a mentális felkészítés, amit a közbeszéd elintéz azzal, hogy jókora „flúg” kell ahhoz, hogy valaki beálljon a kapuba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS