Válogatott: Nincs miért csalódottnak lennem - László

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.19. 07:40
Csütörtökön menesztették Pintér Attilát, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. Az elmúlt napokban László Csaba is szóba került, mint lehetséges utód, ám végül Dárdai Pálra esett a választás. Az MTK játékosmegfigyelői rendszerének vezetője a Nemzeti Sport megkeresésére reagált az új kapitány kinevezésére.

„Megszületett egy döntés, amely a levegőben lógott, így tulajdonképpen papírforma-eredmény született – mondta László Csaba. – Én is pletykaszinten hallottam, hogy esetleg a jelöltek között vagyok. Többen is megkerestek, hogy én is lehetek a kapitány. Nem éltem bele magam, s ami a legfontosabb, engem hivatalosan senki sem keresett. Így aztán nincs is miért csalódottnak lennem.”László Csaba. – Én is pletykaszinten hallottam, hogy esetleg a jelöltek között vagyok. Többen is megkerestek, hogy én is lehetek a kapitány. Nem éltem bele magam, s ami a legfontosabb, engem hivatalosan senki sem keresett. Így aztán nincs is miért csalódottnak lennem.”

„Az az igazság, hogy féltem Dárdai Palit. Korábban dolgoztunk együtt a válogatottnál, tudom, hogy komoly, megfontolt ember. Gyanítom, meghallgatott több véleményt is, mielőtt meghozta volna a döntést. Azt hiszem, három meccs aligha lehet elég arra, hogy bizonyítsa a rátermettségét és az edzői tehetségét.”

HA KÍVÁNCSI RÁ, HOGY LÁSZLÓ CSABA LENNE-E SZÖVETSÉGI KAPITÁNY JANUÁRTÓL, OLVASSA EL A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik