Válogatott: Nikolics reagált Marco Rossi szavaira – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 11:54
null
Nikolics Nemanja újabb fontos gólt szerzett (Fotó: espnfc.com, archív)
Nikolics Nemanja a Facebook-oldalán reagált Marco Rossi szövetségi kapitány korábbi szavaira: elmondása szerint az egész életében motivált volt és a pályán szeretett bizonyítani.

SZAVAZÁS

Ön szerint mire megy Marco Rossival a magyar válogatott?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Mint mindig, most is őszintén szeretnék beszélni. Nekem csak olyan játékosra van szükségem, aki nagyon motivált. Nem csak szavakkal, hanem tettekben is. Mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy a válogatott mezét viselheti és ezt nemcsak a sajtónak kell bizonyítania, hanem a pályán is meg kell mutatnia” – felelte Marco Rossi szerdán az M4 Sportnak arra a kérdésre, hogy számít-e Nikolics Nemanjára, aki Georges Leekensnél lemondta a válogatottságot.

A Chicago Fire magyar támadója csütörtökön hajnalban a nyolc közé lőtte csapatát a US Open Cupban, ezt követően pedig a Facebook-oldalán a következőket írta ki:

„Hatalmas győzelem Atlantában és továbbjutás a US Open Cupban. Jött a gól is, a harmadik az idei sorozatban. Én egész életemben motivált voltam és a pályán, tettekkel szerettem bizonyítani. Ennyi!



Aki Nikolics Nemanja visszatérésében reménykedik, minden bizonnyal feleslegesen teszi. Marco Rossi ugyan a Magyar Időknek nyilatkozva elárulta, hogy mindenképpen beszélni akar a válogatottságot még a Leekens-érában lemondó támadóval, a Nemzeti Sport értesülése szerint a Chicago Fire légiósa kitart a döntése mellett. Egy hívást persze megér...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik