Válogatott: nem maradt jegy az Eb-re, aki nem utalt, hoppon maradt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.05. 17:42
null
Nem maradt jegy a magyar szurkolók számára (Fotó: mlsz.hu)
Az Európai Labdarúgó-szövetség arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetséget, hogy a válogatott Eb-mérkőzéseire jegyet igénylők a mai napon megkapták az értesítéseket arról, hogy sikerrel jártak-e az igénylés során. A magyar válogatott szurkolói számára nem maradt eladatlan jegy, minden kategóriában, az összes eladásra kínált jegyet felvásárolták az érdeklődők. Akinek a számlájáról nem tudták levonni a megfelelő összeget, annak a személynek már nincs lehetősége jegyvásárlásra. Az UEFA felhívta a figyelmet arra, hogy a megnyert/megvett jegyeket lemondani, visszaadni, értékesíteni, elcserélni nem lehet.

Alább az MLSZ közleményét változtatás nélkül közöljük:

„Az UEFA szerdán és csütörtökön sorsolta ki a nyertes jegyigénylőket a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseire. Pénteken megtörtént a sorsolási értesítések kiküldése az igényléskor megadott e-mail címekre, a szurkolók ezen az úton kaptak tájékoztatást arról, hogy sikeres volt-e az igénylésük.

A Magyar Labdarúgó-szövetségnek a jegyigénylési folyamatra nincs semmilyen ráhatása, de az elmúlt hetekben, az UEFA-tól kapott információk folyamatos megosztásával igyekezett segítséget nyújtani a szurkolóknak abban, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon a sorsoláson, és az igénylési folyamat technikai sajátosságai miatt senki se veszítse el az esélyét a nyerésre.

Információink szerint, a többi résztvevő országhoz hasonlóan, a magyar jegyigénylők között is előfordult, hogy a kisorsoltak bankszámlájáról az UEFA nem tudta levonni az ellenértéket. Az UEFA tájékoztatása szerint ezen jegyeket a túligénylők között – szintén sorsolással – értékesítették.

Az UEFA a ma kiküldött értesítő e-mailekben minden jelentkezőt tájékoztatott igénylése eredményéről, az MLSZ felé pedig jelezte, hogy a magyar válogatott szurkolói számára nem maradt eladatlan jegy, minden kategóriában, az összes eladásra kínált jegyet felvásárolták az érdeklődők.

A jegyigénylési fázis zárását követően a megnyert jegyeket lemondani, visszaadni, értékesíteni, elcserélni nem lehet. Az európai szövetség ismét felhívta a figyelmet, hogy jegyvásárlásra kizárólag az UEFA hivatalos oldalán van lehetőség, ezért más csatornákon senki se próbálkozzon belépő vásárlásával. Aki ebben a jegyigénylési szakaszban nem jutott jegyhez, az UEFA áprilisi jegybörzéjén (Re-Sale Platform) előreláthatólag vásárolhat még belépőt az Eb-mérkőzésekre, erről a lehetőségről hamarosan további tájékoztatást adunk.”

MLSZ

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik