Válogatott: Nem esett szó Szalai megnyilvánulásáról - Csábi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.15. 22:12
A magyar labdarúgó-válogatott az Andorra elleni 2–0-s győzelemmel zárta a 2014-es világbajnokság selejtezősorozatát, így a 3. helyen végzett a D-csoportban. Csábi József Harsády József, Holits Ödön, Bozsik József és Szőcs János után az ötödik „egymeccses” szövetségi kapitány, és Holits Ödön, valamint Fehéry Ákos (5/5) után a harmadik százszázalékos szakvezető nemzeti csapatunknál.

„Megmondom őszintén, erre felkészültünk, az elmúlt hónapok eseményei után várható is volt – kezdte értékelését Csábi József, akit arról kérdezett az M1, mit szól a válogatottat búcsúztató füttyhöz. – Ezen a mérkőzésen talán görcsösek voltak a fiúk, mentek, de az elmúlt napok eseményei rajtuk is meglátszódtak. Nyilván nem akarunk kifogásokat keresni. Nyertünk, lezártuk ezt a sorozatot a harmadik helyen, mások dolga eldönteni, hogy ez jó-e vagy sem, nekünk nagyobb álmaink voltak."Csábi József, akit arról kérdezett az M1, mit szól a válogatottat búcsúztató füttyhöz. – Ezen a mérkőzésen talán görcsösek voltak a fiúk, mentek, de az elmúlt napok eseményei rajtuk is meglátszódtak. Nyilván nem akarunk kifogásokat keresni. Nyertünk, lezártuk ezt a sorozatot a harmadik helyen, mások dolga eldönteni, hogy ez jó-e vagy sem, nekünk nagyobb álmaink voltak."

„Nem volt szó Szalai Ádám megnyilvánulásáról. Felhívtam a figyelmüket – az elmúlt három napban nagyon sok dolog történt –, hogy csak ez a mérkőzés fontos, erre kell koncentrálni. Nem látok a játékosok fejébe, nem tudom, kiben mi játszódott le. Ez a közösség nem az volt, mint ami pár nappal ezelőtt"– tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik