Válogatott: néhány légiósunk már megkezdte a felkészülést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.25. 19:35
A magyar labdarúgó-válogatott légiósainak egy része már megkezdte a felkészülést a júniusi mérkőzésekre – írja a magyar szövetség honlapja, az mlsz.hu.

A június 5-i, oroszok elleni felkészülési mérkőzésre és a június 9-i, andorrai vb-selejtezőre készülő labdarúgók között találunk olyan futballistákat, akik számára már véget ért a bajnokság, és klubjuk elengedte őket nyári pihenőjükre. Annak érdekében, hogy ezek a labdarúgók is megfelelő edzettségi állapotban kezdhessék meg a válogatott edzőtáborozását, csütörtökön a nemzeti csapat szakmai stábjának irányítása mellett készültek Telkiben.

A csütörtöki egyórás edzésen spinning, erősítés és kocogás szerepelt a programban, a tréningen Lang Ádám, Bese Barnabás, Kocsis Gergő, Stieber Zoltán és Megyeri Balázs vett részt. A szakmai stáb péntek délelőtt is tart edzést a légiósok egy kisebb csoportjának.

Az Oroszország elleni, június 5-i hazai mérkőzésre a Szurkolói Klub tagjai jelentős kedvezményekkel, akár már 1400 forinttól vásárolhatnak belépőket. A találkozó jegyinformációi ITT találhatóak.

Mint arról beszámoltunk, utólag Kleinheisler László is bekerült a keretbe, vele vált véglegessé a névsor.

A VÉGLEGES MAGYAR KERET
Kapusok: Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Greuther Fürth), Gróf Dávid (Budapest Honvéd)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Kleisz Márk (Vasas FC), Lang Ádám (Dijon FCO), Kocsis Gergő (Dunaszerdahely), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Vinícius Paulo (Videoton FC), Hangya Szilveszter (Vasas FC), Tóth Bence (Puskás Akadémia)
Középpályások: Nagy Ádám (Bologna), Elek Ákos (Kajrat Almati), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Sallai Roland (Palermo), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Kalmár Zsolt (Bröndby), Stieber Zoltán (1. FC Kaiserslautern), Kleinheisler László (Ferencváros)
Támadók: Szalai Ádám (1899 Hoffenheim), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Eppel Márton (Budapest Honvéd)

A MAGYAR VÁLOGATOTT JÚNIUSI MÉRKŐZÉSEI
Június 5. (hétfő), 20.30: Magyarország–Oroszország – felkészülési mérkőzés, Groupama Aréna
Június 9. (péntek), 20.45: Andorra–Magyarország – vb-selejtező

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik