HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.11.03 14:29 Frissítve: 2016.11.04 12:52

Válogatott: négy új játékos Storck keretében a novemberi meccsekre

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a teljes keretét az Andorra elleni világbajnoki selejtezőre (november 13.) és a Svédország elleni felkészülési mérkőzésre (november 15.). A német szakember két lépcsőben tette közzé a keretét, először október 28-án a 16 légióst nevezte meg.

HIRDETÉS
Storck négy új játékosnak adhat lehetőséget (Fotó: Szabó Miklós)

Először kap helyet az A-válogatott meccskeretében Botka Endre (Bp. Honvéd), Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), illetve Nagy Dominik (FTC). Mind a négy fiatal játékos tagja volt az U21-es nemzeti csapatnak, és mindannyian részt vettek már az A-válogatott összetartásain.

Ott van a keretben Király Gábor és Juhász Roland is, a két rutinos játékosnak a Svédország elleni találkozó lesz a hivatalos válogatott búcsúmérkőzése.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE ANDORRA ÉS SVÉDORSZÁG ELLEN
Kapusok: Dibusz Dénes (FTC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás)*, Megyeri Balázs (Greuther Fürth)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Botka Endre (Bp. Honvéd), Fiola Attila (Videoton FC), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Hangya Szilveszter (Vasas), Juhász Roland (Videoton FC)*, Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon), Pintér Ádám (FTC)
Középpályások: Berecz Zsombor (Vasas), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (FTC), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Kleinheisler László (Darmstadt), Lovrencsics Gergő (FTC), Nagy Ádám (Bologna), Nagy Dominik (FTC), Vida Máté (Vasas)
Támadók: Böde Dániel (FTC), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Kaiserslautern), Szalai Ádám (Hoffenheim)
*: Az Eb után a válogatottságtól visszavonult Király Gábor és Juhász Roland csak a Svédország elleni mérkőzésen (mely egyben a búcsúmeccsük is) szerepel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.20 23:15:50

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Zsiborás Gábort, az FTC és az MTK négyszeres válogatott labdarúgóját ma huszonöt éve, szeptember 21-én több százan kísérték el az utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Felesége megrendülten fogadta a részvétnyilvánításokat, az ikrek pedig nagy valószínűséggel képtelenek voltak felfogni, feldolgozni mi történik körülöttük.

2018.09.13 13:23:22

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Szolid öröm, kitörő feszültség, végül ölelés és mosoly.

2018.09.12 22:38:45

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett a görög meccs előtt. Hogy hitet ad a majd’ egy éve nyeretlen társaságnak, önbizalmat a cselekhez, a lövésekhez, például a korábbi akadémiai reménységeknek.

2018.09.12 22:40:33

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Lesz első az egyenlők között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS