Válogatott: mi legyen a felirat a mieink Eb-buszán? Szavazzon!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.26. 09:26
null
Ilyen buszra várják a feliratot (Fotó: uefa.com)
Még néhány napig, március elsejéig elküldhetik javaslataikat a szurkolók az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA), milyen buzdító feliratot fessenek a magyar labdarúgó-válogatott hivatalos autóbuszára a nyári franciaországi Európa-bajnokságon.

 

A javaslatokat ezen a linken lehet beküldeni, és végül az a felirat kerül a buszra, amelyik megnyeri a március 18-án kezdődő közönségszavazást.

Mind a 24 válogatott győztes pályázatának tulajdonosa két jegyet nyer az Eb valamelyik mérkőzésére, plusz megkapja az akciót támogató főszponzor ajándékcsomagját.

A kiírók három fontos feltételt szabtak: mindenki egy szlogent küldhet be, azt az adott válogatottat delegáló ország hivatalos nyelvén kell megírni, és nem lehet hosszabb 85 karakternél.

Kordában tartandó a drukkerfantáziát, az uefa.com ízelítőül feleleveníti a 2012-es Eb buszfeliratait – alighanem ilyenekkel lehet nyerni az idén is.

„Itt a legjobb megoldás az EB-re utazó magyar szurkolók számára! EB Falu, ahol együtt ünnepelhetjük a magyar válogatottat!” (x)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik