Válogatott: „Megtudtuk, mennyi alvó futballügynök van itthon”

Vágólapra másolva!
2016.06.24. 18:36
Dombi Tibor, korábbi 35-szörös magyar válogatott labdarúgó úgy véli, Magyarország vasárnap legyőzheti Belgiumot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

„Nem szeretnék szakmázgatni, egyszerűen csak jó látni, hogy Magyarországon is ugyanolyan futball-láz tört ki, mint ahogy azt külföldön már megtapasztalhattuk – mondta el Dombi Tibor a Hajdú Online-nak. – Az utóbbi harminc évben nem éltük meg azt, hogy kocsmákban, tereken nézzük néhány naponta a mieink meccseit, vagy elutazzunk a kedvencekért külföldre. Szó szerint őrület tört ki, és csak most tudtuk meg, mennyi »alvó futballügynök« van hazákban.”Hajdú Online-nak. – Az utóbbi harminc évben nem éltük meg azt, hogy kocsmákban, tereken nézzük néhány naponta a mieink meccseit, vagy elutazzunk a kedvencekért külföldre. Szó szerint őrület tört ki, és csak most tudtuk meg, mennyi »alvó futballügynök« van hazákban.”

A jelenleg a DVSC pályaedzőjeként tevékenykedő Dombi úgy érzi, a magyarok meglephetik Belgiumot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

„A tornán eddig tapasztaltak egyértelműen azt mutatják, nincs olyan csapat, amelyik verhetetlennek tűnik. Bárki legyőzhet bárkit, senkit sem vernek meg sok góllal, tehát nekünk is lehet esélyünk Belgium ellen. Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy egy korábbi győztes mostantól menetelésbe kezd és elhódítja a serleget.”

„Ha mi ugyanolyan szervezettek leszünk vasárnap, mint eddig a tornán, valamint azt hozzuk, mint mondjuk Izland ellen a második félidőben, ahol a nagycsapatokat idézve végig nyomtunk és rúgtunk egy gólt a hajrában, akkor nem kizárt a nyolc közé jutás sem.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik