Válogatott: „Meglepődtem-e a meghívó miatt? Persze!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.30. 10:56
Lencse László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadója nem tagadja, meglepte Bernd Storck szövetségi kapitány meghívója.

„Hogy meglepődtem-e a válogatott meghívón? Persze! – mondta Lencse László a Nemzeti Sportnak. – Bár amikor a válogatott csapatmenedzsere, Tömő Attila száma megjelent a telefonomon, reméltem, hogy a meghívásom az apropó, mégis váratlanul ért, mert úgy gondoltam, kevesebb az esélyük a bő keretbe bekerülni azoknak, akik nem voltak részesei a norvégok elleni győzelmeknek és az Eb-kvalifikációnak.” „Hogy meglepődtem-e a válogatott meghívón? Persze! – mondta Lencse László a Nemzeti Sportnak. – Bár amikor a válogatott csapatmenedzsere, Tömő Attila száma megjelent a telefonomon, reméltem, hogy a meghívásom az apropó, mégis váratlanul ért, mert úgy gondoltam, kevesebb az esélyük a bő keretbe bekerülni azoknak, akik nem voltak részesei a norvégok elleni győzelmeknek és az Eb-kvalifikációnak.”

„A szövetségi kapitány is elmondta, régóta figyel, már Felcsúton felkeltettem az érdeklődését, az pedig természetesen felvillanyozza az embert, ha elismerik a produkcióját. Mégis meglepett a meghívás, mert bár voltak jó meccseim Újpesten, előfordult, hogy ennél huzamosabb ideig nyújtottam jobb teljesítményt, de a válogatott közelébe sem kerültem.”

A keret május 9-én találkozik, majd másnap elindul az ausztriai edzőtáborba, ahol folyamatosan csatlakoznak a külföldön játszó futballisták, valamint Gera Zoltán, aki május 14-ig szabadságot kapott Storcktól. A most bekerülő fiatalok meghívása egyelőre az első időszakra szól.

A MAGYAR VÁLOGATOTT TELKIBE BEVONULÓ KERETE
Kapusok:
Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros)
Védők:Fiola Attila (Puskás Akadémia), Bese Barnabás (MTK), Juhász Roland (Videoton), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Lang Ádám (Videoton), Pintér Ádám (Ferencváros), Korcsmár Zsolt (Vasas), Korhut Mihály (DVSC-Teva)
Középpályások:Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Vida Máté (Vasas), Sallai Roland (Puskás Akadémia), Elek Ákos (DVTK)
Támadók:Böde Dániel (Ferencváros), Lencse László (Újpest)

A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN HOSSZABB INTERJÚT OLVASHATNAK LENCSE LÁSZLÓVAL. A CSATÁR BESZÉL A VIDEOTON ELLENI PÁRHARCRÓL, AZ FTC ELLENI MAGYAR KUPA-DÖNTŐRŐL, VALAMINT ARRÓL IS, ELÉGEDETT-E A MEGYERI ÚTI PRODUKCIÓJÁVAL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik