Válogatott: már kaphatóak a jegyek a magyar–lett vb-selejtezőre

Vágólapra másolva!
2017.08.03. 11:44
null
Gabovs és Gyurcsó csatája a tavaly októberi, rigai mérkőzésen (Fotó: AFP)
Csütörtöktől a Szurkolói Klub tagjai, péntektől mindenki más számára megnyílik a jegyvásárlás lehetősége az augusztus 31-i Magyarország–Lettország világbajnoki selejtezőre (Groupama Aréna, 20.45). Kártya nélkül továbbra is mindenki kizárólag saját részre tud belépőt váltani.

 

A Szurkolói Klub tagjai számára elkülönített jegyeket csütörtökön 10 órától lehet megváltani. A vásárlás menetéről, részleteiről hírlevélben kaptak tájékoztatást a klubtagok, akik számára az értékesíthető jegyek mintegy felét különítette el az MLSZ, olvasható a szövetség hivatalos honlapján.

Pénteken szintén egységesen 10 órakor megnyílik a vásárlási lehetőség azok számára, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak, ettől kezdve korlátozás nélkül lehet jegyekhez jutni a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon (szurkolói kártya használatával), illetve személyesen csaknem 300 értékesítési ponton

A nem klubtagok számára a belépők egységesen 1000 forintba kerülnek. Külföldi állampolgárok (kivéve a lett állampolgárokat) utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik