Válogatott: „Majd ha biztos lesz a kvalifikáció, elhiszem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.09. 19:58
Reménykedhet az Európa-bajnoki szereplésben a csütörtökön Feröert 2–1-re legyőző, az F-csoport küzdelmeit vasárnap Görögországban záró magyar labdarúgó-válogatott, Fiola Attila, a Puskás Akadémia válogatott játékosa azonban nem akar elkiabálni semmit.

„Még nem élem bele magam semmibe. Majd ha már biztos lesz a kvalifikáció, akkor elhiszem, hogy ott leszünk jövő nyáron a franciaországi Eb-n” – mondta Fiola Attila klubja hivatalos honlapjának, a puskasakademia.hu-nak. Fiola Attila klubja hivatalos honlapjának, a puskasakademia.hu-nak.

A játékos hozzátette: az orvosi stáb nagyon jó munkát végzett a derekával, amely egyáltalán nem fájt a meccs közben, de a végére elfáradt, így a péntek délelőtti regeneráló edzés mellett azért szükség volt kezelésre is. Ami pedig a csütörtöki mérkőzést illeti:

„Komoly teher volt a csapaton, mindenki előre elkönyvelte a három pontot, mi pedig hátrányba kerültünk, így futnunk kellett az eredmény után. A második játékrészben mindent feltettünk egy lapra, három támadóval rohamoztuk a feröeri kaput, beszorítottuk őket, és megfordítottuk a mérkőzést. Nagyon köszönjük a szurkolók támogatását, sokat segített, hogy türelmesek voltak és tovább biztattak bennünket azokban a percekben is, amikor hátrányban játszottunk!”

Fiola sajnálja, hogy a Románia–Finnország mérkőzést a hazaiak az utolsó pillanatokban 1–1-re mentették.

„Nagy kár érte, hiszen a saját kezünkbe vehettük volna sorsunkat, azonban így sem mondtunk le a második hely megszerzéséről. Most is lehetett látni, hogy a feröeri csapat jelentős játékerőt képvisel, a románoknak nem lesz könnyű dolguk idegenben, műfüves talajon. Megyünk előre, most már csak a görögök elleni vasárnapi meccsre koncentrálunk. Szombat reggel indulunk Görögországba a három pontért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik