Válogatott: Lázár Bence összeállította a magyar kezdőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.07. 15:44
A leukémiával küzdő Lázár Bence üzent a Feröer elleni csütörtöki Eb-selejtezőre készülő magyar válogatottnak. Összeállította a kezdőcsapatát, benne rövid jellemzéssel a játékosokról.

Lázár Bence a Sport Tv honlapján vezetett blogja elején arra figyelmeztet, hogy nem szabad lebecsülni a feröeri válogatottat, amely ellen csapatunk idegenben nagy nehezen szenvedte ki 1–0-s győzelmét. Aztán rátér a mostani összecsapásra.a Sport Tv honlapján vezetett blogja elején arra figyelmeztet, hogy nem szabad lebecsülni a feröeri válogatottat, amely ellen csapatunk idegenben nagy nehezen szenvedte ki 1–0-s győzelmét. Aztán rátér a mostani összecsapásra.

„A csütörtöki mérkőzésnek máshogy kell alakulnia hazai pályán, NÉZŐK előtt megvannak a játékosaink ahhoz, hogy mi uraljuk a játékot és megnyerjük a meccset. Ezek után megint jöhet a számolgatás! Megkockáztatok egy abszolút támadó szellemű, számomra várható kezdőcsapatot megjósolni, egy-egy gondolattal jellemezve a pályára küldendő játékosokat. Lássuk! :-)
Király – maga a megbízhatóság
Fiola – a végre „megtalált" modern jobb-bekk
Juhász – a tekintély
Kádár – fiatalos hidegvér
Leandro – a „látó" balhátvéd
Nagy Á. – a már nem meglepetésember (számomra)
Gera – a letisztultság, rutin és az évek
Lovrencsics – a sebesség és remek beadások
Dzsudzsák – a „mi" top játékosunk
Nikolics – a gólzsák 1.0
Böde – a gólzsák 2.0
Ezek után csak egy dolog maradt, kiszurkolni a győzelmet, amellyel talán valóra válhatnak az álmok, egy ország álma. Kijutni egy világversenyre!
Mert a magyar név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik