Válogatott: Királyék csak a svéd meccs előtti napon csatlakoznak a kerethez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.04. 12:49
A Magyar Labdarúgó-szövetség kommunikációs osztályának tájékoztatása szerint a válogatott búcsúmérkőzésére készülő Király Gábor és Juhász Roland csak az Andorra elleni világbajnoki selejtező után, a Svédország elleni mérkőzést megelőző napon csatlakozik a nemzeti csapat keretéhez.

A magyar válogatott vasárnap kezdi meg a felkészülést idei utolsó tétmérkőzésére, az Andorra elleni november 13-i vb-selejtezőre. Friss hír, hogy a hét utolsó napján szinte mindegyik játékos megérkezik Telkibe, hétfőn már csak hárman csatlakoznak a kerethez.

A válogatottságot az Európa-bajnokság után lemondó Király Gábor és Juhász Roland csak a Svédország elleni felkészülési mérkőzésen lép pályára, ők egy nappal a találkozót megelőzően, november 14-én jelennek meg a válogatott edzőközpontjában.

Király és Juhász mellett az MLSZ a svédek elleni összecsapáson Hajnal Tamást és Vanczák Vilmost is elbúcsúztatja, de utóbbi két játékos nem lép pályára a találkozón.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE ANDORRA ÉS SVÉDORSZÁG ELLEN
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás)*, Megyeri Balázs (Greuther Fürth)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Botka Endre (Bp. Honvéd), Fiola Attila (Videoton FC), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Hangya Szilveszter (Vasas), Juhász Roland (Videoton FC)*, Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon), Pintér Ádám (Ferencváros)
Középpályások: Berecz Zsombor (Vasas), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Kleinheisler László (Darmstadt), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Nagy Ádám (Bologna), Nagy Dominik (Ferencváros), Vida Máté (Vasas)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Kaiserslautern), Szalai Ádám (Hoffenheim)
*: Az Eb után a válogatottságtól visszavonult Király Gábor és Juhász Roland csak a Svédország elleni mérkőzésen (amely egyben a búcsúmeccsük) szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik