Válogatott: Kemény munkával és hittel nagy sikereket érhetnek el – Bernd Storck

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.09. 13:45
null
A korábbi szövetségi kapitány, Bernd Storck is üzent a jelenlegi válogatott tagjainak (Fotó: Móricz-Sabján Simon)
A korábbi szövetségi kapitány, Bernd Storck szerint kemény munkával történelmet írhatnak a magyarok a nyári Európa-bajnokságon – olvasható az m4sport.hu-n. A német tréner hozzátette, hogy nagyon nehéz dolga volt Marco Rossinak, így nagyon tiszteli a munkájáért.

 

„Először is szeretnék szívből gratulálni Marco Rossinak és a csapatnak, hogy sikerült kiharcolniuk az Európa-bajnoki részvételt. Óriási dolog, hogy a magyar válogatott megint ott lehet a kontinenstornán zsinórban másodszor” – mondta az m4sport.hu által idézett Bernd Storck. Hozzátette, hogy tiszteli Marco Rossit, hiszen egy teljesen új csapatot kellett építenie, így nem volt könnyű dolga.

Bernd Storck arról is beszélt, hogy nagyok az elvárások a válogatottal szemben, amit saját maga is tapasztalt. „Kemény munkával és hittel nagy sikereket érhetnek el. Örömteli, hogy több korábbi játékosom is ott van a jelenlegi keretben. Kívánom, hogy higgyenek magukban és abban, hogy képesek jó és eredményes futballt játszani és történelmet írni, akkor pedig a magyar emberek ismét ott ünnepelhetnek majd az utcákon” – zárta gondolatait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik