Válogatott: „Igyekszünk, hogy Storcknak nehéz dolga legyen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 15:18
Juhász Roland, a Videoton magyar válogatott védője a klub honlapjának nyilatkozott a nemzeti csapat ausztriai edzőtáborából.

„Az Elefántcsontpart elleni felkészülési meccsünk után volt egy szabad hétvégénk, majd hétfőtől ismét Ausztriában készülünk az Európa-bajnokságra – mondta Juhász Roland. – Hasonló edzéseket vezényel Bernd Storck szövetségi kapitány, mint a korábbi két hétben, talán valamivel most már nagyobb hangsúly van a taktikai dolgokon.”

„Nagyon jó ütemű és remek hangulatú az egész felkészülésünk. Ezen a héten még nem beszéltünk a németek elleni utolsó felkészülési meccsünkről, de jövő héten biztos, hogy az aktuális világbajnok is szóba kerül, és ahogy eddig, úgy most is remekül feltérképezi a stáb az ellenfelünket. Előtte azonban lesz még egy keretszűkítés, de ez egyáltalán nem befolyásolja a munkánkat.”

„Mindenki a maximumot nyújtja az edzéseken, hogy minél nehezebb helyzetben legyen a kapitány, amikor ki kell választania a végleges keretet. Ausztriában kifogástalan körülmények között tudunk készülni, nagyszerű állapotban lévő pályákon edzünk, tényleg semmire sem lehet panaszunk. Azt most még nem tudom, hogy az Európa-bajnokságon milyen taktikával küldi majd a csapatot pályára Storck, az azonban biztos, hogy úgy készülünk, ha meccs közben taktikát kell váltanunk, akkor senki se jöjjön zavarba, és zökkenőmentes legyen ez a váltás. Nem csak a szurkolók várják már nagyon az Eb-t, hanem a válogatott is” – idézi a vidi.hu Juhász Roland szavait.

Szurkolj élőben az Eb-n! www.pegazus.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik