Válogatott: Henning Berg is megtekintette az edzést – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 15:48
null
Henning Berg, a Videoton vezetőedzője élőben tekintette meg a válogatott edzését (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2016/08/24/henning-berg-is-megnezte-a-valogatott-szerdai-edzeset.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
A Videoton vezetőedzője, Henning Berg élőben tekintette meg a magyar labdarúgó-válogatott kerettagjainak szerda délelőtti fizikai felmérését, amelyre a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai pályáján került sor. A norvég szakember a tréning után váltott néhány szót Bernd Storck szövetségi kapitánnyal.

 

„Már másodszor találkoztunk a szövetségi kapitánnyal, vasárnap a bajnokink előtt is tudtunk néhány szót váltani. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó kommunikáció legyen a klubok és a szövetség között. Most négy játékosunk készül a felnőtt, illetve az U21-es kerettel, ennek nagyon örülök, bízom benne, hogy a jövőben is sok Vidi-játékos kap meghívót a nemzeti csapatokba. Megnéztem a teszteket, majd váltottunk is pár mondatot a labdarúgásról. Hasznosnak tartom az ilyen találkozásokat, ha van egy kis időnk, akkor érdemes ilyenkor beszélgetni kicsit, hiszen akár még tanulni is tudunk egymástól néhány dolgot” – mondta Henning Berg a vidi.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik