Válogatott: hamarosan indul a jegyértékesítés az Eb-selejtezőkre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 12:20
null
Hamarosan lehet jegyet vásárolni a válogatott soron következő mérkőzéseire (Fotó: Török Attila)
A magyar férfi labdarúgó-válogatott március 21-én a szlovákiai Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában a horvátokat fogadja. A szlovákiai mérkőzésre február 6-án kezdődik a jegyárusítás, a hazai találkozókra február 8-tól először bérletet lehet vásárolni – adta hírül az mlsz.hu.

 

BÉRLETVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG A HAZAI SELEJTEZŐKRE

Az Európa-bajnoki selejtezőkre bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. Elsőként február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg bérleteiket a négy hazai Eb-selejtezőre, majd február 11-től az első hazai meccsnapig mindenki számára megnyílik a bérletvásárlás lehetősége. A bérletek megvásárlásával a szurkolók 20 százalékkal olcsóbban juthatnak be a hazai mérkőzésekre, mint ha egyenként vásárolnák meg azokra a jegyeket.

A Szlovákia–Magyarország mérkőzésre szóló belépők értékesítése február 6-án indul. A szlovák szövetség mintegy 2000 darab belépőt biztosít a magyar szurkolók számára, a jegyek 7800 és 9900 forintba kerülnek. A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig csaknem 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál szerezhetők be. Egy személy legfeljebb 4 jegyet vásárolhat. A szurkolók névre szóló utalványokat vásárolhatnak, melyeket a mérkőzés napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át ­– személyes azonosítást követően – hivatalos meccsjegyre.

Az MLSZ több megkeresést kapott, melyekben a csoportos, esetenként több száz belépőre vonatkozó jegyvásárlás lehetőségét kérték. Az igénylések száma jóval nagyobb, mint a szlovák szövetség által biztosított jegykontingens, ezért az MLSZ úgy döntött, hogy nem tesz kivételt senkivel, mindenki számára azonos feltételek mellett érhetőek el a belépők. Az eladás február 6-án, szerdán kezdődik.

A március 24-i Magyarország–Horvátország találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, ezért a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak nem változtak a korábbi tétmérkőzésekhez képest: elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 000 forintig válthatók meg. A Szurkolói Klub tagjai a jegyek árából 15 százalék kedvezményt kapnak.

A horvátok elleni mérkőzésre szóló jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg, majd február 18-tól a meccsnapig mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség. A klubtagság, amely az elővételi lehetőség mellett számos további kedvezménnyel jár, néhány kattintás után elérhető itt.

A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig csaknem 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Egy személy egy tranzakció keretében legfeljebb négy jegyet/bérletet vásárolhat.

A jegyvásárláshoz a klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat, ezért felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy belépéskor mindenki rendelkezzen szurkolói kártyával vagy személyi azonosító okmánnyal. Ha valaki nem a saját nevére szóló jeggyel próbál bemenni, a rendezők megtagadják a beléptetést.

A jegyátírást csak személyesen, legkésőbb 72 órával a meccsnap előtt lehet megtenni, az átírás adminisztrációs díj megfizetéséhez kötött, ami 1500 Ft/átírás. Mozgáskorlátozott jegyeket az mlsz@tex.hu email címen keresztül lehet igényelni.

A selejtezősorozat egészére érvényes információ, hogy a meghirdetett jegyértékesítések 2019-ben az adott napokon egységesen reggel 8 órakor indulnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik