Válogatott: Gera nem is gondolt rá, hogy abbahagyja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.27. 11:40
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) délelőtti, Telkiben rendezett sajtótájékoztatóján Géresi Krisztián és Gera Zoltán állt az újságírók rendelkezésére, mindketten örömmel érkeztek Bernd Storck hívására.

Géresi Krisztián a Nemzeti Sportnak elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy a szövetségi kapitány rendelkezésére állhat. „Örülök, hogy az U21-es és a felnőttválogatott együtt készül, és van itt lehetőségem megmutatni magam. Úgy érzem, hogy jó formában vagyok, a hétvégén is gólt szereztem. Bízom benne, hogy ez megmarad itt, Telkiben is” – mondta a Videoton támadója.Géresi Krisztián a Nemzeti Sportnak elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy a szövetségi kapitány rendelkezésére állhat. „Örülök, hogy az U21-es és a felnőttválogatott együtt készül, és van itt lehetőségem megmutatni magam. Úgy érzem, hogy jó formában vagyok, a hétvégén is gólt szereztem. Bízom benne, hogy ez megmarad itt, Telkiben is” – mondta a Videoton támadója.

A 22 esztendős játékos erősségeiről és gyengeségeiről is kérdezték, kijelentette, hogy a fejjátékban és a labdatartási hatékonyságban előre kell lépnie, ezeken dolgozik.

Gera Zoltán elárulta, fel sem vetődött benne, hogy lemondja a válogatottat. A nemzeti csapat vezéregyénisége hozzátette, érez még magában erőt a folytatáshoz. Ha a kapitány már nem számít rá, elfogadja majd a döntését, de most még tudja, van benne annyi, hogy segítsen.

A középpályás kihagyta a Feröer elleni világbajnoki selejtezőt, amelyen nem játszott jól a csapat, ám Gera szerint a csapaton érződött az idény eleji forma, október elején viszont ez a helyzet jó eséllyel már nem áll fenn.

A KÉT, VÁLOGATOTT KERETBE MEGHÍVOTT JÁTÉKOS HOSSZABB NYILATKOZATÁT ELOLVASHATJA A KEDDI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik