Válogatott: Elképzelhetetlen, hogy emiatt hiányoznék – Fiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.06. 16:11
Fiola Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia védője csaknem két hete derékfájdalommal küzd, mégis elképzelhetetlennek tartja, hogy emiatt hiányozzon csütörtökön a Feröer elleni sorsdöntő Eb-selejtezőről.

„Egész jól vagyok, ma már voltam kezelésen, amelynek köszönhetően könnyebbnek érzem a derekam – mondta Fiola Attila a puskasakademia.hu-nak. – Szombaton a Videoton elleni bajnokin kétszer-háromszor elég kellemetlenünk belém nyilallt a fájdalom, ami nagyban megnehezítette a helyzetem. A Puskás Akadémia és a válogatott szakemberei is azon dolgoznak, hogy százszázalékos legyek csütörtökre.” Fiola Attila a puskasakademia.hu-nak. – Szombaton a Videoton elleni bajnokin kétszer-háromszor elég kellemetlenünk belém nyilallt a fájdalom, ami nagyban megnehezítette a helyzetem. A Puskás Akadémia és a válogatott szakemberei is azon dolgoznak, hogy százszázalékos legyek csütörtökre.”

„Vasárnap Telkiben úsztam egy jót, hétfőn pedig teljes értékű edzésmunkát végeztem a csapattal. Napi két kezelést kapok, biztos, hogy megtaláljuk a megoldást, hogy elmulasszuk a fájdalmat. Elképzelhetetlennek tartom, hogy emiatt hiányozzak, mindenféleképpen játszani szeretnék Feröer ellen.”

Mint beszámoltunk róla, az UEFA fellebbviteli bizottsága a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület első fokú döntését. Az illetékes testület tovább vizsgálja a Magyarország–Románia mérkőzésről készült beadványokat, azaz nem törölte el a szankciót, de a Feröer elleni csütörtöki Eb-selejtezőre nem vonatkozik a zárt kapus döntés, mivel a másodfokú döntés hétfőn nem született meg.

„Új lendületet kaptunk a tegnapi jó hírtől, nagyon örülünk neki, hogy nézők előtt játszhat a csapat. Rengeteget kapunk a szurkolóktól, folyamatosan érezzük a szeretetüket és a támogatásukat. Éhesek vagyunk a sikerre, csak a győzelem elfogadható, nem is jöhet szóba más, de mindenki tisztában van vele, hogy nem lesz könnyű a mérkőzés.”

„A feröeriek rendkívül egységesek, ami egyre inkább érződik a játékukon. Önmagáért beszél, hogy oda-vissza megverték a görögöket, valamint a románok és a finnek is csak nehezen tudták legyőzni őket hazai pályán. Nem számolgatunk, nem spekulálunk, csak a győzelem elfogadható, utána ráérünk minden mással foglalkozni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik