Válogatott: Dzsudzsák Balázs olvasóinknál is kezdene

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.18. 11:27
Az észtek elleni csütörtöki mérkőzéshez hasonlóan a finnek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt is arra kértük olvasóinkat, állítsák össze a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát. Lássuk a végeredményt!

Szavazásunkba opcióként a korábban megsérült játékosok nem szerepeltek, mert a szavazás kiírásakor még nem lehetett tudni, hogy számíthat-e rájuk Marco Rossi szövetségi kapitány.

A legtöbb vokssal Willi Orbán (8927) került be olvasóink csapatába, néhány száz szavazattal megelőzve Kádár Tamást és Nagy Ádámot is. Olvasóink egy kivétellel ugyanazt a csapatot küldenék pályára, amellyel Észtország ellen kezdtünk.

A kivételt Dzsudzsák Balázs jelenti, aki az eltiltás miatt hiányzó Pátkai Máté helyére került be olvasóink kezdőjébe (a szélső voksolóinknál csütörtökön is kezdett volna), ahogy várhatóan Marco Rossi is a kezdőcsapatba állítja őt.

A NEMZETI SPORT ONLINE OLVASÓINAK KEZDŐCSAPATA

Dibusz Dénes(74%)– Bartáh Botond(69%),Kádár Tamás(94.5%),Willi Orbán(99%),Korhut Mihály(76%)– Nagy Ádám(94%)– Kovács István (72%), Kalmár Zsolt (76%), Nagy Dominik(57%),Dzsudzsák Balázs(62%)– Szalai Ádám(87%)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik