Válogatott: duplán peches lett Hangya negyedik fellépése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.28. 13:54
null
Hangya (pirosban) újabb vesztes meccsen jutott szóhoz (Fotó: Koncz György)
Eddig nem hozott szerencsét Hangya Szilveszter a válogatottnak: négy mérkőzésen lépett pályára, de Svédország (0–2), Oroszország (0–3), Kazahsztán (2–3) és tegnap Skócia (0–1) ellen is vesztes csapat tagja volt. Hangya eddigi négy válogatott fellépésén csupán a bemutatkozó meccséről mondhatja el, hogy annak mindkét félidejében pályán volt: a svédek ellen az első félidő 44. percében váltotta a nemzeti csapattól búcsúzó Juhász Rolandot – a többi meccsén vagy be- vagy lecserélték a szünetben. A Vasas bal oldali védőjére a skótok ellen most ez utóbbi várt, miután a mérkőzés elején ápolásra szorult, sérülése miatt a második félidőre már nem futott ki.

Georges Leekens szövetségi kapitány a mérkőzést követő sajtótájékoztatón azt mondta, noha pontosan még nem tudni, hogy mi a gondja a pályafutása során az MTK-val és a Vasassal is másodosztályú bajnokságot nyerő játékosnak, szerinte körülbelül két hét kihagyás várhat rá.

Ugyanakkor az angyalföldiek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a 24 éves védőre további vizsgálatok várnak, mielőtt akár a kihagyás mértékéről, akár a sérülés pontos természetéről érdemben lehetne nyilatkozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik