HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.06.03 10:50 Frissítve: 2016.06.03 13:25

Válogatott: CR vagy Messi a jobb? Stieber is állást foglalt

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg alkalmazásában álló Stieber Zoltán is bekerült a magyar válogatott Európa-bajnokságra készülő keretébe. A szélső boldog, hogy elérte a célját, de elismerte, nem úgy alakult számára a tavaszi szezon, ahogyan azt előzetesen elképzelte.

HIRDETÉS

 

A magyar futballista szerződése 2017-ben jár le Hamburgban, de mivel az előző szezon őszi szakaszában csak hat percet tölthetett a pályán, az élvonalbeli együttes tavaszra kölcsönadta a Nürnbergnek. Stieber a másodosztályú csapatban sem tudta megvetni a lábát, csak hat mérkőzésen kapott lehetőséget, egy gólt szerzett.

„Természetesen nem így képzeltem el a klubváltást, de nem szeretnék a múlttal foglalkozni. Nagyon boldog vagyok, hogy elértem a célomat, és részt vehetek az Európa-bajnokságon” – mondta Stieber a Hamburger Abendblattnak.

A lap megjegyzi, az Eintracht Frankfurt elleni osztályozót elveszítő, így a következő idényben is a Bundesliga 2.-ben szereplő Nürnberg valószínűleg nem él az opciós jogával, és nem vásárolja meg végleg Stiebert, akire a Hamburg sem tart igényt. A futballista számára tehát csapatkeresés szempontjából sem lesz másodlagos a franciaországi kontinenstorna.

„Fontos, hogy újra játékban legyek” – szögezte le Stieber, aki iránt a hírek szerint a német másodosztályból érdeklődnek.

A magyar válogatott labdarúgót Európa-bajnoki csoportellenfelünk, a portugálok világklasszis játékosáról, Cristiano Ronaldóról is faggatták.

„Jelenleg a világ legjobb játékosa. Nekünk nincs Messink és Ronaldónk, a mi erőnk a csapategységben rejlik. A norvégok ellen megmutattuk, milyen játékerőt képviselünk. Miért ne juthatnánk tovább a csoportból?” – tette fel a költői kérdést a 11-szeres válogatott labdarúgó.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.20 23:15:50

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Zsiborás Gábort, az FTC és az MTK négyszeres válogatott labdarúgóját ma huszonöt éve, szeptember 21-én több százan kísérték el az utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Felesége megrendülten fogadta a részvétnyilvánításokat, az ikrek pedig nagy valószínűséggel képtelenek voltak felfogni, feldolgozni mi történik körülöttük.

2018.09.13 13:23:22

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Szolid öröm, kitörő feszültség, végül ölelés és mosoly.

2018.09.12 22:38:45

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett a görög meccs előtt. Hogy hitet ad a majd’ egy éve nyeretlen társaságnak, önbizalmat a cselekhez, a lövésekhez, például a korábbi akadémiai reménységeknek.

2018.09.12 22:40:33

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Lesz első az egyenlők között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS