Válogatott: Boldog lennék, ha játszhatnék a bolgárok ellen – Nego

Vágólapra másolva!
2020.10.05. 18:37
null
Nego Loic nagyon boldog, hogy meghívták a magyar válogatottba (Fotó: Földi Imre)
Elkezdte a felkészülést a magyar labdarúgó-válogatott a Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre. Az összetartás első napján a csapat újonca, Nego Loic válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek a magyar válogatottnál. Óriási motivációt jelent számomra a bolgárok elleni Európa-bajnoki pótselejtező. Nagyon kedvesen fogadtak a válogatott társak, mindenki örült, hogy itt vagyok. Sziasztok – természetesen így köszöntöttem őket, és próbáltam magyarul is váltani velük néhány szót, de ez nem olyan könnyű. A fehérvári csapattársakhoz nyilván közelebb állok, ők segítenek nekem itt is, de mindenkivel jól kijövök.”

Úgy véli, akkor nyerhetnek a bolgárok ellen idegenben, ha a csapat követi a taktikát, és nagy elszántsággal lép pályára. Nagy veszteségnek tartja, hogy Szoboszlai Dominik nem játszhat csütörtökön, de hozzátette, mindenki azon lesz, hogy sikert érjenek el.

„Azt még nem tudom, hogy Marco Rossi számol-e velem a bolgárok ellen, nem beszéltünk még erről, de nagyon boldog lennék, ha így lenne. Leginkább a védelem jobb oldalán érzem magam otthon, de ott játszom, ahol a kapitány számít rám.”

Végül elmondta, nem bánja, hogylehetnek szurkolók Bulgáriában,mert a futball erről is szól. Nem tántorít el a célunktól, hogy a hazai csapatot fogják támogatni.

NÉZZEN BELE A VÁLOGATOTT EDZÉSÉNEK ELSŐ TIZENÖT PERCÉBE!

AZ EB-PÓTSELEJTEZŐ PÁROSÍTÁSA

A-LIGA
ELŐDÖNTŐ, 2020. OKTÓBER 8.
20.45:
Izland–Románia
20.45:Bulgária–Magyarország
DÖNTŐ, 2020. NOVEMBER 12.
20.45:
Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik