Válogatott: Bízom az MLSZ értékítéletében kapitánykérdésben - Németh K.

Vágólapra másolva!
2013.12.23. 08:54
null
Németh bízik benne, hogy az MLSZ jó döntést hozott (Fotó: NS-archív)
Úgy áll a helyzet, hogy a magyar válogatottban számításba vehető légiósok közül Németh Krisztián nyerte meg a „góllövőversenyt”. A támadó a holland Rodában hétszer talált be az ellenfelek kapujába, ennek ellenére nem elégedett.

A Roda centere házi gólkirály, de neki inkább az ősz eleje és a közepe számított ígéretesnek: október 27. után két hete talált be újra, igaz, szépségdíjasan – több védőt is kicselezve vette be a NEC kapuját

„Sajnos maradt bennem legalább három gól, így nem vagyok elégedett magammal – mondta a 24 éves Németh Krisztián a Nemzeti Sportnak. – A bajnokság előtt aláírtam volna ezt a félszezont, az év vége azonban nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, jelenleg csak a tizenötödik helyen vagyunk a tabellán, emiatt is van bennem hiányérzet.”

Azért a tizennyolc fellépésen szerzett hét gól vállalható, válogatott szinten is.

„Rám feltétlenül számíthat a kapitány, biztos vagyok abban, hogy a társaim is így vannak ezzel, akár külföldön játszanak, akár Magyarországon. Hogy meglepett-e Pintér Attila kinevezése? Semmit sem tudtunk arról, ki lesz a kapitány, így minden név meglepő lett volna. Én bízom az MLSZ értékítéletében, a legfontosabb pedig úgy is az, hogy végre kijussunk egy világversenyre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik