Válogatott: az Üllői úton játszik a csapat az új Puskás-stadion átadásáig

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 18:15
null
Az üllői úti stadion lesz a magyar válogatott átmeneti otthona (Fotó: Fuszek Gábor)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a metropol.hu-nak adott interjúban elmondta: a felnőtt A-válogatott az Üllői úton játssza mérkőzéseit 2018-ig, az új Puskás Ferenc Stadion tervezett átadásáig.

Februárban a szövetség részéről Sztancsik Tamás sajtófőnök a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: az Üllői utat és a debreceni Nagyerdei Stadiont jelölték ki helyszíni véleményezésre az UEFA delegációja számára.

A magyar válogatott 2014. szeptember 7-én Észak-Írország (18.00, Budapest, Groupama Aréna), november 14-én Finnország, 2015. március 29-én Görögország, szeptember 4-én Románia, október 8-án pedig Feröer ellen játszik hazai Eb-selejtezőt. Az Eb-kvalifikáció rajtjáig úgy tűnik, nem játszik felkészülési mérkőzést Pintér Attila válogatottja.

„Nagyon úgy néz ki, hogy nem lehet összeegyeztetni a csapatok menetrendjét. A Debrecen versenyben van a Bajnokok Ligájában, így hozzá is alkalmazkodni kell. Nem szerencsés ez a helyzet, de sajnos nincs kötelező FIFA-nap ebben a hónapban” – mondta Csányi Sándor a metropol.hu-nak.

Az augusztusi felkészülési meccsnap a klubok nyomására került ki az európai versenynaptárból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik