Válogatott: az MLSZ így téríti vissza a bérletek árát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.11. 22:24
Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeztek a magyar válogatott vb-selejtezőire, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az utolsó három selejtezőre visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár, és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

Az MLSZ közleménye:közleménye:

„Az igények benyújtására három hónap állt a szurkolók rendelkezésére, ez október 10-én lejárt. A visszatérítéseket a jogosultság ellenőrzését követően, minden hónap 15. napján, legutoljára 2017. október 15-én küldi meg az arra jogosultaknak (Bérletvásárlók) az MLSZ jegyértékesítő partnere, az adott hónap 10-éig beérkezett igények figyelembe vételével.

Fontos információ, hogy a jogszabályok értelmében a különbözetet csak azon bankszámlaszámra lehet visszautalni, amelyhez a vásárláskor használt bankkártya tartozik. Vagyis ha valaki másnak a bankkártyájával vásárolt bérletet, akkor a különbözetet az fogja megkapni, akinek a bankkártyájával a vásárlást végrehajtotta. Sajnos a jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a bérlettulajdonosok kapják meg a visszatérítést, hiszen kizárólag a bérletvásárlónak utalható vissza a különbözet összege.

A visszatérítéseket partnerünk, a Tex végzi, így esetleges panasz esetén ők állnak a bérletvásárlók rendelkezésére a problémák megoldásában az mlsz@tex.hu emailcímen vagy a 06-30-505-0666-os telefonszámon munkanapokon 9 és 17 óra között.

A visszatérítés nem automatikus, ennek menete a következő volt:

Azoknak a bérletvásárlóknak, akik igényt tartottak az általuk megvásárolt bérletek három mérkőzésre történő arányosított árkülönbözetének visszatérítésére, jelezniük kellett visszatérítési igényüket az mlsz@tex.hu e-mail címen. Amennyiben egy vásárlás alkalmával több bérlet került megvételre, a visszatérítés minden esetben a vásárló részére történt! (Figyelem! A bérletvásárló az a személy, aki a bérletek megvásárlását végrehajtotta, vagyis nem azonos a bérlettulajdonossal!)

Partnerünk minden e-mail címre kiküldött egy kitöltendő űrlapot, amelyben az igényüket jelző bérletvásárlóknak meg kellett adniuk a szükséges adatokat. A kitöltött űrlapok beérkezésének határideje 2017. október 10. volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik