Válogatott: „Az Eb-re 100 százalékos állapotban leszek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.27. 08:42
Fiola Attila, a Puskás Akadémia válogatott labdarúgója türelmetlenül várja a júniusban kezdődő Európa-bajnokságot, s úgy véli, a Németország elleni felkészülési mérkőzés jó erőfelmérő lesz.

„A pénteki találkozót követően kaptunk két nap pihenőt, hétfőn jöttünk vissza Ausztriába – idézi a PAFC hivatalos honlapja Fiola Attilát. – Kitűnően érzem magam, csak telhetnének kicsit gyorsabban a napok, türelmetlenül várom a németek elleni találkozót és az Európa-bajnokságot.”Fiola Attilát. – Kitűnően érzem magam, csak telhetnének kicsit gyorsabban a napok, türelmetlenül várom a németek elleni találkozót és az Európa-bajnokságot.”

„Igaz, csak szombaton lesz a meccs, de már szerdán elutazunk Németországba. Egyelőre még nem készültünk külön a nationalelfből, de biztos ejtünk majd néhány szót a világbajnoki címvédőről. Óriási, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb csapata ellen mutathatjuk meg magunkat. Nagyon nehéz találkozóra számítok, de mi mindent megteszünk azért, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen. Hogy ez mire lesz elég, meglátjuk. Kiváló erőfelmérő lesz, ahol világos képet kapunk arról, hogy hol tartunk. Mindig a következő találkozóra koncentrálok, így most a németek ellenire, aztán jöhet az Eb.”

„A derekammal minden rendben, nagyobb terhelés közben a térdemet kicsit érzem, de folyamatosan figyelnek rám, így nem lesz baj. Az Eb-re százszázalékos állapotban leszek” – tette hozzá a jobbhátvéd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik