Válogatott: adományozó ultrák – Dzsudzsák mezére lehet licitálni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.24. 14:32
null
Dzsudzsák Balázs mezére és csukájára lehet licitálni
A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade jótékonysági célú árverést, illetve gyűjtést is szervez. Az árveréssel egy pécsi alapítványt szeretnének támogatni, Dzsudzsák Balázs dedikált mezére és cipőjére lehet licitálni.

 

„Az ünnepek közeledtével csoportunk ismét karácsonyi adománygyűjtésbe kezd. Az idei évben a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítványra (www.szememfenye.hu) esett a választásunk, ők működtetik a Dóri Házat. A gyermekhospice ház szolgáltatásait 0–24 éves kor közötti, krónikus vagy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, fiatal felnőttek és családjaik vehetik igénybe, és a legmesszebbmenőkig igazodik a beteg gyermeket nevelő család igényeihez.

Az alapítvány szakemberekből álló csapata mindent megtesz, hogy a legteljesebb lelki, szociális és fizikai támogatást nyújtsa a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt, akik a Dóri Házban eltöltött idő alatt szép emlékekkel gazdagodnak" – írja az ultrashungary.com-on megjelent közleményében a Carpathian Brigade.

„A Magyarország–Svájc mérkőzés előtt találkoztunk Dzsudzsák Balázzsal, aki az adományozásunkat egy általa dedikált válogatott mezzel és egy pár cipővel támogatta. Mi ezt a két ereklyét licitre bocsájtjuk, melynek teljes befolyt összegét az alapítvány részére juttatjuk el" – fogalmaznak közleményükben a drukkerek.

Emellett a szurkolói csoport külön gyűjtést is szervez.

Mindezekről, illetve a licit helyéről itt találhatók bővebb információk!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik