Válogatott: a Puskás Akadémia támadója ott akar lenni az Eb-n

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 11:58
Sallai Roland, a Puskás Akadémia támadója örül neki, hogy Elefántcsontpart ellen bemutatkozhatott a magyar labdarúgó-válogatottban, és nagyon szeretne tagja lenni az Európa-bajnokságra utazó keretnek.

„Bemutatkoztam az A-válogatottban, ám ettől nem leszek más ember, ugyanúgy fegyelmezetten végzem tovább a feladatomat – mondta Sallai a puskasakademia.hu-nak. – Fantasztikus érzés volt pályára lépni, értelemszerűen nem szeretnék megállni egy válogatottságnál. A meccset követően a szakmai stáb és a társak közül is többen megdicsértek és gratuláltak, volt olyan, aki felköszöntött a születésnapomon is. A folytatásban is az a lényeg, hogy a legjobbat nyújtsam, nagyon szeretnék a keret tagja lenni az Európa-bajnokságon.” Sallai a puskasakademia.hu-nak. – Fantasztikus érzés volt pályára lépni, értelemszerűen nem szeretnék megállni egy válogatottságnál. A meccset követően a szakmai stáb és a társak közül is többen megdicsértek és gratuláltak, volt olyan, aki felköszöntött a születésnapomon is. A folytatásban is az a lényeg, hogy a legjobbat nyújtsam, nagyon szeretnék a keret tagja lenni az Európa-bajnokságon.”

„Jártam már utánpótlás-világversenyen, de ez nyilván összehasonlíthatatlan lenne a korábbiakkal. Minden adott az ausztriai edzőtáborban a nyugodt és profi munkához, tökéletesek a körülményeink és most már az időjárás is kedvez nekünk. Ez a nap pont kivétel ez alól, de általában napi két edzésünk van. Keményen dolgozunk, el lehet fáradni a tréningeken. Párhuzamosan végzünk erősítő és taktikai jelegű feladatokat is. Mindent megteszek, hogy bizonyítsak!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik