Válogatott: a horvátok ellen több néző lesz, mint egy NB I-es fordulóban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.08. 08:15
null
Nagy az érdeklődés a válogatott újabb meccse iránt (Fotó: Földi D. Attila)
A nyári Eb-re készülő magyar labdarúgó-válogatott Horvátország elleni, március 26-i felkészülési meccsére már csaknem tízezer belépő elkelt, így jó eséllyel többen lesznek a Groupama Arénában ezen az egy találkozón, mint, amennyien legutóbb a teljes NB I-es fordulóra kilátogattak. (Mint ismert, a hat összecsapást 14 660-an látták a helyszínen.)

 

„Örömmel mondhatom, hogy csaknem tízezer belépő már elkelt a horvátok elleni találkozóra – tájékoztatta a Nemzeti Sportot Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, nem sokkal a horvát keret kihirdetése után. – A vendégek világsztárokkal érkeznek Budapestre, nem csoda, hogy sokan kíváncsiak a Barcelona, a Real Madrid, a Juventus és a többi topcsapat játékosaira. Az érdeklődés természetesen Bernd Storck együttesének is szól, mert nagyon jó magyar válogatott lép pályára.”

„Fontos tudni, hogy az elővételben gazdára találó jegyek zömét interneten vásárolták meg, ugyanakkor igény volt, hogy szurkolói kártya nélkül is lehessen belépőt venni, és az MLSZ ennek a lehetőségét is megteremtette. Szóval jó ütemben fogynak a jegyek, reményeink szerint valamennyi elkel. Ha lehet, ezúton is arra biztatnám a drukkereket, hogy mihamarabb váltsák meg belépőjüket, mert ki tudja, meddig kaphatók” – tette hozzá a szóvivő.

Szurkolói kártyával a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában, szurkolói kártya nélkül a fővárosban a Bálna rendezvényközpontban, illetve a Syma-csarnokban, továbbá a Diósgyőr, a Békéscsaba és a ZTE jegyértékesítő helyein lehet belépőhöz jutni. Ráadásul a szokottnál olcsóbban, ugyanis 2500, 3500, 5000 és 8000 forintba kerülnek a jegyek. Most még lehet választani is…

Sipos Jenő azt is elmondta, hogy tulajdonképpen már megvan, kivel találkozik még májusban a válogatott – a már ismert, márciusi, horvátok elleni és júniusi, németek elleni meccs mellett. A hivatalos bejelentésig néhány apróságot még pontosítani kell, de az már biztos, hogy május 20-án rendezik a találkozót, az ellenfél – Bernd Storck szövetségi kapitány kérésének megfelelően – újabb neves válogatott lesz.

A MAGYAR VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉSEI AZ EB-IG
Március 26., Budapest: MAGYARORSZÁG–Horvátország
Május 20.: a helyszínt és az ellenfelet még nem jelentették be
Június 4., Gelsenkirchen: Németország–MAGYARORSZÁG

Itt a legjobb megoldás az Eb-re utazó magyar szurkolók számára! Eb-falu, ahol együtt ünnepelhetjük a magyar válogatottat! (x)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik