Válogatott: a görögök a fél csapatot kicserélhetik

Vágólapra másolva!
2015.10.10. 09:37
Alaposan felforgathatja a kezdőcsapatot Kosztasz Canasz, a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország elleni (18.00, vasárnap) Eb-selejtezőre.

A görög Goal szerint négy vagy öt csere valószínű a kezdőcsapatban – szinte biztos, hogy kimarad Joszif Holevasz, Andreasz Szamarisz, Panajotisz Kone és Nikosz Karelisz. Görögország a Karnezisz – Toroszidisz, Morasz, Papasztathopulosz, Holevasz – Szamarisz, Ciolisz, Aravidisz – Karelisz (Mandalosz, 65.), Kone (Pelkasz, 71.), Mitroglu (Athanasziadisz, 76.) csapattal állt fel Belfastban és szenvedett 3–1-es vereséget. Holevasz sok kritikát kapott, miután nem ment ki köszönteni a csapatot elkísérő görög szurkolókat a mérkőzés után.Karnezisz – Toroszidisz, Morasz, Papasztathopulosz, Holevasz – Szamarisz, Ciolisz, Aravidisz – Karelisz (Mandalosz, 65.), Kone (Pelkasz, 71.), Mitroglu (Athanasziadisz, 76.) csapattal állt fel Belfastban és szenvedett 3–1-es vereséget. Holevasz sok kritikát kapott, miután nem ment ki köszönteni a csapatot elkísérő görög szurkolókat a mérkőzés után.

Formációváltás is elképzelhető a görög csapatnál, az évek óta alkalmazott 4–3–3 helyett 4–2–3–1-ben állhat fel a vasárnapi házigazda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik