Válogatott: A csapat nélkülem is megteszi az utolsó lépést – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 14:49
null
Vége a találgatásnak: Dárdai Pál (balra) a jövőben kizárólag a Herthára összpontosít (Fotó: bz-berlin.de)
A Hertha közleményben reagált arra, hogy a mai naptól hivatalosan is megszűnik Dárdai Pál kettős foglalkoztatása, és a tréner a jövőben kizárólag a berlini együttes szakmai munkáját irányítja majd. A magyar válogatott szövetségi kapitányi pozíciójából így távozó szakember – utódja az MLSZ sportigazgatója, Bernd Storck lett – szerint együttesünk nélküle is sikerrel teszi meg az utolsó lépést az Eb-selejtezős kvalifikációban.

 

 

„Dárdai Pál munkaköri feladatai vezetőedzőként teljes koncentrációt igényelnek – nyilatkozta a munkáltató képviseletében Michael Preetz, a Hertha sportigazgatója. – Dárdai Pál így a jövőben kizárólag a Herthánál dolgozik majd.”

SZAVAZÁS

Dárdai Páltól Bernd Storck veszi át a válogatott irányítását. Mennyire befolyásolja ez a váltás az Eb-selejtezős céljainkat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Elfogadom és tiszteletben tartom a Hertha döntését – kommentálta az eseményeket az érintett szakember, Dárdai Pál. – Jó, hogy már most világosan látunk ebben a dologban. Az előttünk álló bajnoki szezonban jó teljesítményt várok a csapatomtól, ehhez szükségem lesz minden energiára. Azt mindig kiemeltem, hogy magyar szívem van. Otthon mindenki tudja, hogy mennyire szeretem a hazámat, és mennyire fontos volt számomra, hogy segítsem a magyar válogatottat. Ez sikerült, a válogatott a helyes úton jár, ismét büszke lehet a nemzeti csapatra az ország. Az általunk felépített szerkezet működőképes, még a jövőben is. Ezért nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk. Biztos vagyok abban, hogy a csapat megy tovább ezen az úton, és nélkülem is teljesíti az utolsó lépést. Meg vagyok győződve arról, hogy Magyarország eléri a célját, és kijut az Európa-bajnokságra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik