HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.02 22:11 Frissítve: 2015.02.16 02:16

U21: Dajkáék kielemezték a klasszisokkal jövő spanyolokat

A Dajka László vezette magyar U21-es labdarúgó-válogatott csütörtökön 16 órától, a felcsúti Pancho Arénában a spanyol válogatottat fogadja Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A szövetségi edző és a játékosok tudják, hogy nagyon nehéz lesz, de megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből.

HIRDETÉS

 

A magyar válogatott számára már elérhetetlen az U21-es Európa-bajnokságon való szereplés, a csütörtöki ellenfél, a hibátlan mérleggel az élen álló spanyol válogatott azonban egyetlen pontra van attól, hogy matematikailag is biztossá tegye első helyét a selejtezőcsoportban.

Albert Celades szövetségi edző bombaerős keretet rakott össze a mieink és az osztrákok elleni összecsapásra, még úgy is, hogy a korosztály legnagyobb ászai közül többen nem kaptak meghívót az utolsó csoportmeccsekre.

„Tudjuk, hogy a spanyolok sztárokkal érkeznek hozzánk, nincs olyan poszt, ahol ne lennének klasszis játékosaik – mondta az mlsz.hu-nak Dajka László, a magyar válogatott szakvezetője. – Csapatom tagjai tisztában vannak azzal, hogy roppant nehéz dolguk lesz a csütörtöki találkozón, jól ismerik az ellenfél játékosait, és a tavalyi, spanyolországi mérkőzésen testközelből is tapasztalhatták, hogy mennyire erős az ellenfél. Természetesen kielemeztük a vendégek játékát, de elsősorban saját magunkkal foglalkozunk. Bátor, fegyelmezett játékkal megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni ebből az összecsapásból."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.20 23:15:50

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Zsiborás Gábort, az FTC és az MTK négyszeres válogatott labdarúgóját ma huszonöt éve, szeptember 21-én több százan kísérték el az utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Felesége megrendülten fogadta a részvétnyilvánításokat, az ikrek pedig nagy valószínűséggel képtelenek voltak felfogni, feldolgozni mi történik körülöttük.

2018.09.13 13:23:22

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Szolid öröm, kitörő feszültség, végül ölelés és mosoly.

2018.09.12 22:38:45

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett a görög meccs előtt. Hogy hitet ad a majd’ egy éve nyeretlen társaságnak, önbizalmat a cselekhez, a lövésekhez, például a korábbi akadémiai reménységeknek.

2018.09.12 22:40:33

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Lesz első az egyenlők között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS