U21: Banó-Szabó Bencének rosszulestek a szurkolók bántó szavai

Vágólapra másolva!
2019.11.19. 11:23
Az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésen sem jött össze a győzelem az U21-es labdarúgó-válogatottnak, hiába teremtettek remek hangulatot a magyar szurkolók a Puskás Arénában. Az 1–0-ra elvesztett meccs után Demjén Patrik beszélt az NSO Tv-nek a vegyes érzelmeiről, míg Banó-Szabó Bencének a vereség mellett néhány drukker bántó szavai is rosszulestek. 

A VIDEÓ ITT MEGTEKINTHETŐ!

„Nyilván vannak bennem jó és rossz érzések is – mondta Demjén Patrik. – A rosszak amiatt, hogy kikaptunk egy-nullára, pedig a második félidő alapján megérdemeltük volna a győzelmet. Viszont nagyon jólesett, hogy a szurkolók végig mellettünk voltak, az egész meccsen úgy álltam a kapuban, hogy libabőrös voltam. Elképesztő érzés volt, ebből szeretnék minél többet!”

Banó-Szabó Bence is osztja a kapus véleményét, hihetetlennek nevezte azt a hangulatot, amit a szurkolók teremtettek a Puskás Arénában. A meccs után azonban kapott bántó szavakat is a lelátóról.

„Nem egyszerű egy ilyen mérkőzés után bármit mondani, amikor kimegyek a szüleimhez, és bántó szavakat szólnak hozzánk. Nem hiszem, hogy ezért kellene kijönni egy meccsre. Persze bosszantó, és dühös is vagyok, hogy most sem sikerült nyerni, de ezen túl kell lépnünk” – mondta a középpályás.

Videónkban arról is beszélnek, hogy szerintük milyen úton halad a hazai Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatott, valamint szó esik a felnőttválogatott Wales elleni, sorsdöntő Eb-selejtezőjéről is.

LABDARÚGÁS
U21-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–AUSZTRIA 0–1 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna,11 400néző.Vezeti:Fyodor Zammit (máltai)
Magyarország:Demjén – Tóth B., Nagy Zs. (Palincsár, 65.), Varjas Z. – Gergényi (Majnovics, 61.), Szabó B. (Schäfer, 61.), Bolla – Banó-Szabó (Kovácsréti, 61.), Tajti – Szőke (Bíró B., 61.), Szabó M. (Kundrák, 74.).Szövetségi edző:Gera Zoltán
Ausztria:Helac (Giuliani, 46.) – Danso, Borkovic (Gölles 85.), Maresic, Malicsek (Aiwu, 79.) – Lovric, Müller (Sabitzer, 46.) – Lukacevic (Friedl, 46.), Halper (Arase, 63.), Grüll – Schmidt (Fadinger, 63.).Szövetségi edző:Werner Gregoritsch
Gólszerző:Danso (44.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik