U21: az albánok ellen kezdjük, a bosnyákok ellen fejezzük be a selejtezőt

Vágólapra másolva!
2013.02.01. 13:47
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján közzétette az időpont-egyeztetést követően kialakult végleges menetrendet a 2015-ös U21-es Európa-bajnokságra vezető úton.

Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott ellenfelei Spanyolország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina és Albánia lesznek. A csoportokból a tíz csoportelső és a négy legjobb második jut tovább a rájátszásba, melynek során hét párba sorsolják az együtteseket, melyek oda-visszavágós rendszerben döntenek majd a kvalifikációról.Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott ellenfelei Spanyolország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina és Albánia lesznek. A csoportokból a tíz csoportelső és a négy legjobb második jut tovább a rájátszásba, melynek során hét párba sorsolják az együtteseket, melyek oda-visszavágós rendszerben döntenek majd a kvalifikációról.

„Talán a legkiegyensúlyozottabb csoport a miénk, hiszen az ötödik és a negyedik kalapból is a legerősebb csapat került ide, nem is beszélve arról, hogy Spanyolország az első helyezett a ranglistán, így papíron, és vélhetően a valóságban is ők számítanak a legjobb U21-es válogatottnak Európában” – vélekedett Róth Antal szövetségi edző.

Az U21-eseknek a selejtezőkön kívül is kialakult a programjuk: március 6-án Szerbiával, 22-én Montenegróval, 26-án Finnországgal mérkőznek meg, augusztus 14-én pedig Málta lesz az ellenfél.

A MAGYAR U21-ES VÁLOGATOTT PROGRAMJA AZ EB-SELEJTEZŐKÖN
2013
Június 7. Albánia–Magyarország
Szeptember 9. Magyarország–Bosznia-Hercegovina
Október 10. Magyarország–Ausztria
Október 14. Spanyolország–Magyarország
November 11. Magyarország–Albánia
November 18. Ausztria–Magyarország
2014
Szeptember 4. Magyarország–Spanyolország
Szeptember 9. Bosznia-Hercegovina–Magyarország
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik