U20: 2-1-re győztek a vb-re készülő fiatalok

Vágólapra másolva!
2015.01.22. 00:13
A Spanyolországban edzőtáborozó, az új-zélandi világbajnokságra készülő magyar U20-as labdarúgó-válogatott 2–1-es győzelmet aratott a helyi játékosokból álló La Manga High Performance Team ellen. A helyi csapat már az 1. percben vezetést szerzett, de a magyar U20-asok Madarász Márk és Gera Dániel góljával fordítani tudtak.

„Komoly terhelés alatt vannak a játékosok, a napi többszöri edzést megfelelő hozzáállással végzik. Ennek hatására természetesen nem frissek, de ezért jöttünk edzőtáborba - mondta a találkozó után Szalai László, az U20-asok szakvezetője az mlsz.hu-nak. – A mérkőzés jól illeszkedett a programba, lelkes, hajtós ellenféllel találkoztunk. Tudtuk élesben próbálgatni a napokban tanult védekezési és támadási formákat, és visszajelzést kaptunk a játékosokról, ki hogyan tud illeszkedni az általunk elképzelt játékba. Most nem az eredmény a legfontosabb, a mérkőzés az edzésprogram szerves részeként, és nem céljaként szerepel. Voltak jobb és kevésbé jó teljesítmények, de még a tábor és a felkészülési folyamat elején járunk, van idő csiszolgatni a dolgokon."Szalai László, az U20-asok szakvezetője az mlsz.hu-nak. – A mérkőzés jól illeszkedett a programba, lelkes, hajtós ellenféllel találkoztunk. Tudtuk élesben próbálgatni a napokban tanult védekezési és támadási formákat, és visszajelzést kaptunk a játékosokról, ki hogyan tud illeszkedni az általunk elképzelt játékba. Most nem az eredmény a legfontosabb, a mérkőzés az edzésprogram szerves részeként, és nem céljaként szerepel. Voltak jobb és kevésbé jó teljesítmények, de még a tábor és a felkészülési folyamat elején járunk, van idő csiszolgatni a dolgokon."

Magyarország U20–La Manga High Performance Team 2–1 (0–1)
Magyarország:
Dániel Csaba (Székely György, 46.) – Csábi Mihály (Lorentz Márton, 46.), Asztalos Dávid, Bobál Dávid, Tamás Krisztián (Marcsek Ákos, 46.) – Pongrácz Viktor (Mervó Bence, 70.), Németh Márió (Gera Dániel, 46.), Bereczki Dániel (Odváth Attila, 46.) – Nagy Dominik (Madarász Márk, 46.), Bobál Gergely (Balogh Norbert, 46.), Berecz Zsombor (Kővári Róbert, 46.)
G.: Madarász M., Gera D.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik