U18: nem sikerült a bravúr a házigazdák ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.19. 21:49
U18-as labdarúgó válogatottunk nem bírt Csehország fiataljaival, és 4–1-es vereséget szenvedett a Václav Jezek torna első napján rendezett mérkőzésen.

„Sajnos ma nem igazán volt ellenszerünk a csehek nem látványos, de nagyon racionális játékára. – mondta az U18-as válogatott megbízott szövetségi edzője, Pisont István az mlsz.hu-nak. – Az ellenfél játéka a régi angol focira emlékeztetett: a középpályát kihagyva egyből a csatároknak ívelték a labdát, akik könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. Ez okozta azt is, hogy védekezésben 5-4-1-re kényszerültünk. Ez a csapat fél éve nem játszott együtt, ezért számítottunk rá, hogy nehéz meccs vár ránk a motivált és friss házigazda cseh csapat ellen. Az eredménytől és a mutatott játéktól függetlenül nem vagyok teljesen elégedetlen, hiszen a második félidőben többször is a védelmük mögé tudtunk kerülni, ami a jövőre nézve ad okot a bizakodásra. Jó felmérő volt ez a meccs."Pisont István az mlsz.hu-nak. – Az ellenfél játéka a régi angol focira emlékeztetett: a középpályát kihagyva egyből a csatároknak ívelték a labdát, akik könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. Ez okozta azt is, hogy védekezésben 5-4-1-re kényszerültünk. Ez a csapat fél éve nem játszott együtt, ezért számítottunk rá, hogy nehéz meccs vár ránk a motivált és friss házigazda cseh csapat ellen. Az eredménytől és a mutatott játéktól függetlenül nem vagyok teljesen elégedetlen, hiszen a második félidőben többször is a védelmük mögé tudtunk kerülni, ami a jövőre nézve ad okot a bizakodásra. Jó felmérő volt ez a meccs."

VÁCLAV JEZEK TORNA
MAGYARORSZÁG–CSEHORSZÁG 4–1 (2–0)
Magyarország:
Ipacs – Farkas (Kutai, 80.), Fehér, Csonka, László – Erdei, Szivacski, Sallai (Tóth, 75.) – Ternován (Kertai, 46.), Pendl (Murka, 53.), Óvári
A magyar válogatott gólszerzője: Óvári (59.)

A TOVÁBBI PROGRAM
Augusztus 20., 17.00: Magyarország–USA
Augusztus 23.: helyosztó mérkőzések

5. helyért: 11.00, Staré Mesto
3. helyért: 11.00, Kromeríz
1. helyért: 14.00, Zlín

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik