U18: az Egyesült Államokkal sem bírt a válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.20. 21:44
U18-as labdarúgó-válogatottunk a Václav Jezek-torna második játéknapján 3–1-es vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól.
„Az alapfelállásban változtattam az első meccshez képest, ezúttal 4-3-3-ban játszottunk. Úgy érzem, hogy egy rendkívül színvonalas, intenzív mérkőzésen vagyunk túl, amelyből sokat tanultunk. Az első félidőben remekül felvettük a ritmust a fizikálisan erős és technikailag rendkívül képzett amerikaiak ellen. A második játékrészre elfáradt a csapat, védekezésre szorultunk és sajnos kaptunk három gólt. Ennek ellenére elégedett vagyok játékosaim teljesítményével, mert fegyelmezettek és szervezettek voltak. Holnap derül ki, hogy ki lesz az ellenfelünk szombaton, ugyanis a másik csoportból még több csapatot is kaphatunk” – mondta az mlsz.hu-nak Pisont István. Mint ismert, kedden, a torna első mérkőzésén válogatottunk 4–1-es vereséget szenvedett Csehországtól.VÁCLAV JEZEK-TORNA
MAGYARORSZÁG–EGYESÜLT ÁLLAMOK 1–3
MAGYARORSZÁG–EGYESÜLT ÁLLAMOK 1–3
(1–0)
Magyarország: Boros – Kertai (Kutai a 82. percben), Fehér, Csonka, László – Szivacski, Erdei (Orlik az 52. percben), Kitl – Murka (Pendl a 61. percben), Sallai, Óvári (Tóth Milán a 62. percben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik