U18-as válogatott: újabb vereség a lengyelektől

Vágólapra másolva!
2017.03.27. 17:55
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott 4–0-ra kikapott Lengyelországtól a két együttes Gyirmóton megrendezett felkészülési mérkőzésén. A csapatok szombaton is megmérkőztek egymással, akkor szorosabb meccsen, 2–1-es lengyel siker született.

Az U18-as válogatott bő kerettel készült a héten, Marcus Jahn szövetségi edző a korosztály több új játékosát is megnézte az edzéseken és a lengyelek elleni két találkozón. Míg szombaton szoros meccsen 2–1-re nyertek a vendégek, addig a hétfői visszavágón esélyt sem adtak a mieinknek: a szünetben már 3–0-ra vezettek, és végül 4–0-s győzelemmel zárták a találkozót. A fizikailag roppant erős labdarúgókból álló lengyel csapat ezúttal a játék minden elemében a mieink fölé nőtt, és teljesen megérdemelten nyert – számolt be róla az mlsz.hu. mlsz.hu.

U18-AS FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–LENGYELORSZÁG 0–4 (0–3)
Magyarország: Varga II Ádám (Varga I Ádám, a szünetben) – Gajda Márkó (Krebsz Máté, a szünetben), Virág Ákos, Berdó Máté (Kiss Balázs, 62.), Erdélyi Botond (Kiliti Róbert, a szünetben) – Lustyik Levente (Bolla Bendegúz, a szünetben), Schindler Olivér (Kiss Bence, a szünetben) – Bévárdi Zsombor (Palincsár Martin, a szünetben), Kun Bertalan (Németh Gergely, a szünetben), Lakatos István (Puskás Martin, 80.) – Kundrák Norbert (Pratsler Benjámin, a szünetben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik