U17: „Nem a legerősebb összeállításban léptünk pályára”

Vágólapra másolva!
2017.04.27. 17:46
Mint beszámoltunk róla, a májusi Európa-bajnokságra készülő U17-es magyar labdarúgó-válogatott a torna előtti egyetlen felkészülési találkozóján gól nélküli döntetlent játszott Törökországgal Telkiben. A mérkőzést követően Szélesi Zoltán szövetségi edző értékelte a látottakat.

„A fizikai teljesítménnyel és a futómennyiséggel elégedett lehetek, a párharcok is rendben voltak, a védekezésünkben azonban voltak olyan hibák, amelyekből helyzeteket alakíthatott ki az ellenfél. Természetesen egy gól nélküli mérkőzés után a támadójátékunkon is van még mit csiszolni. Hozzá kell tenni, hogy nem a legerősebb összeállításban léptünk pályára, vannak sérültjeink és olyanok is, akik csak később csatlakoztak a kerethez, így ma nem voltak bevethetők. A második félidőben több olyan játékosnak is lehetőség adtam, akiket éles helyzetben is szerettem volna kipróbálni”– értékelt a meccs után Szélesi Zoltán szövetségi edző. Szélesi Zoltán szövetségi edző.

U17-ES VÁLOGATOTT, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Telki.
MAGYARORSZÁG–TÖRÖKORSZÁG 0–0
Magyarország:
Ásványi – Kovács K., Arday, Opavszky, Majnovics – Csonka A., Szoboszlai – Szerető, Schön, Timári – Torvund. 2. félidő: Oroszi – Kovács K., Mocsi, Horgosi, Majnovics – Lipóth (Molnár A., 56.), Szoboszlai – Szerető, Daróczi, Kiss T. – Szendrei. Szövetségi edző: Szélesi Zoltán

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik