U17: ikrek is lehetnének – ugyanott, ugyanakkor születtek

BABJÁK BENCEBABJÁK BENCE
Vágólapra másolva!
2017.05.07. 21:49
A skótok elleni 1–1-es döntetlennel végződő U17-es Eb-csoportmeccs másnapján a regeneráció és a frissítés volt a középpontban, a négy nap alatt lejátszott két meccs ugyanis sokat kivett a magyar fiúkból.

Vasárnap délelőtt a szakmai stáb két részre osztotta a keretet, a találkozón nagyobb terhelést kapó játékosok az edzőteremben végeztek regenerációs gyakorlatokat, a többiek pedig az edzőpályán gyakoroltak. A foglalkozást ebéd, majd csendes pihenő követte, délután pedig városnézésre indult a csapat.

Hétfőn közös megbeszélés indítja a napot, amelyet ebéd, csendes pihenő, majd edzés követ, amelyre a keddi, Feröer elleni meccs időpontjában, délután négy órakor kerül majd sor Zágrábban.

Csendesen telt tehát a vasárnap a magyar csapat szálláshelyén, az egyik szobánál mégis érdemes elidőzni kicsit. A csapat két védője, Mocsi Attila és Kovács Krisztián ugyanis nemcsak szimplán szobatársak: ugyanazon a napon, és ugyanazon a helyen születtek, kiskoruk óta ismerik egymást, így esetükben nem üres szólam, hogy egy hullámhosszon vannak. A Győri ETO két játékosa olykor az iskolában is egymás mellé ül, feltéve, hogy a tanárok engedik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik