U15: szögletből lőtt góllal nyertünk Macedónia ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 15:50
Az U15-ös magyar labdarúgó-válogatott Telkiben 1–0-ra nyert Macedónia fiataljai ellen felkészülési mérkőzésen. A mieink gólját Buzás Gergő szerezte szögletből.

A két csapat kedden is megmérkőzött egymással, akkor 5–1-re nyert a magyar csapat. Ezúttal csak egy gólt szereztek a mieink, az viszont nem akármilyen volt. Az MLSZ beszámolója szerint a 74. percben Buzás Gergő jobb oldali szögletből kapura tekert, a nagyszerűen elvégzett lövés végén a labda a jobb felső sarokba vágódott.Buzás Gergő jobb oldali szögletből kapura tekert, a nagyszerűen elvégzett lövés végén a labda a jobb felső sarokba vágódott.

„Azzal tisztában voltunk, hogy a második mérkőzés nehezebb lesz, ennek ellenére végig uraltuk a játékot, több helyzetet tudtunk kialakítani ellenfelünknél, és, bár a ziccereinket nem tudtuk gólra váltani, egy pontrúgás után megszereztük a győztes találatot. Gratulálok a srácoknak, mert a megbeszélt alapfeladatokat igyekeztek minél hatékonyabban megvalósítani, és ez kombinatív játékkal is párosult. Nagyon fontos, hogy a jövőben fel tudjuk gyorsítani a csapatjátékot, mert sok egyéni megoldást láthattunk, talán a túlzott bizonyítási vágy miatt” – nyilatkozta a mérkőzés után az mlsz.hu-nak Belvon Attila szövetségi edző.

U15-ÖS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–MACEDÓNIA 1–0 (0–0)
Telki

MAGYARORSZÁG, 1. FÉLIDŐ: Deczki Máté – Lipót András, Újvárosi Ádám, Bolla Gergő – Győri Olivér – Kovács Krisztián, Csoboth Kevin – Horváth Olivér, Kiss Tamás, Bencze Márk – Pócsik Botond
MAGYARORSZÁG, 2. FÉLIDŐ: Kovács Péter – Terbe Botond, Sudár Ábel, Molnár Tamás, Buzás Gergő – Bokros Szilárd, Szoboszlai Dominik – Gréczi Márton, Daróczi Zoltán, Tímári Norman – Tóth Zoltán

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik