HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.13 23:37 Frissítve: 2018.10.13 23:37

Szomorúan, de emelt fővel távozott a magyar válogatott Athénból

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Szomorúan, de emelt fővel távozott a magyar labdarúgó-válogatott Athénból, ahol Nemzetek Ligája-csoportmeccsen kikapott a görögöktől. Marco Rossi szövetségi kapitány a találkozót követően részletesen elemezte kollégánknak az Olimpiai Stadionban történteket, így azt is elolvashatják, mit gondol az olasz szakember a válogatott újonca, Willi Orbán bemutatkozásáról, és a hazaiak gólját megelőző hibájáról. Összeállításunkból kiderül, nyolc éve nem látott bravúr kellene a csoport második helyének megszerzéséhez.

Fiókcsapatával, a Soroksárral játszott felkészülési mérkőzést a Ferencváros labdarúgócsapata. A Fradi tartalékosan lépett pályára, hiszen a sérültek mellett a válogatottjaira sem számíthatott ez alkalommal. A kellemes októberi őszben Szerhij Rebrov vezetőedző a lelátóval szemközti árnyékba húzódva figyelte együttese produkcióját. Noha a zöld-fehérek szerezték meg a vezetést, döntetlenre végződött a három negyedre osztott meccs. Hogy miként értékelt az ukrán tréner, elolvashatják riportunkban.

Munkatársunk ott volt Heerenveenben, ahol a két Liu fivér is jégre lépett az Invitation Cup elnevezésű nemzetközi viadalon. S ha már ott voltak, akkor mindhárom táv első és második helyét begyűjtötték. S még arra is volt energiájuk, hogy odafigyeljenek egyik fő riválisuk, a nem éppen fair versenyzéséről ismert Sjinkie Knegt kívánságára. Hogy az ellenfeleit előszeretettel borogató négyszeres világbajnok holland mit is kért, kiderül helyszíni beszámolónkból.

Junior mellékletünkben többek között arról is olvashatnak, hogy a Magyar Kézilabda-szövetség szülői etikai kódexet vezetett be. Hogy erre miért volt szükség, arról az MKSZ szakmai igazgatója, Zsiga Gyula számolt be, aki nem tagadta: az utóbbi időben igencsak romlott a fegyelmi helyzet a hazai utánpótlás-mérkőzéseken, s ezt nem nézhette tovább tétlenül a szövetség. A szakember problémaként említette a kicsiknél is jelentkező eredménykényszert. Hogy ez milyen károkat okozhat, arról is szó esik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.17 23:18:11

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.10.17 10:33:41

Magyar válogatott BODNÁR ZALÁN

„Egyértelmű, hogy kapitányi időszakom alatt ez volt a leggyengébb teljesítményünk.”

2018.10.17 00:01:58

Magyar válogatott SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Az igazi verseny később kezdődik el.

2018.10.16 18:21:06

Magyar válogatott nemzetisport.hu

Sorozatban negyedik tétmeccsén is vereséget szenvedett a magyar U21-es válogatott.

2018.10.16 15:02:58

Magyar válogatott nemzetisport.hu

Jól védekezett a magyar csapat, és a végén a győzelmet is megszerezte az Eb-selejtezőn Ausztria ellen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS