Strandfoci: vereséggel kezdte a válogatott a B-divízió döntőjét

Vágólapra másolva!
2013.08.08. 13:14
Spanyolországban, a Barcelona melletti Torredembarra tengerpartján rendezi a nemzetközi szövetség a nemzeti válogatottak európai strandfoci-versenysorozatainak, regionális tornáinak döntőjét. A magyar válogatott a B-divízióban harcol a legjobb 12 közé kerülésért, első mérkőzésén azonban nagy csatában 3–2-re alulmaradt Görögországgal szemben.

Az A-divízióban 12 csapat harcol az Európa-bajnoki címért, és itt dől majd el az is, hogy melyik együttes esik ki és melyik jut fel a B-divízióból. Merthogy a B-divízió döntőjének éppen a feljutás a tétje.

A magyar válogatott korábban Olaszországban harcolta ki a jogot a B-divízió döntőjébe jutásra. Most Anglia, Görögország és Csehország válogatottjával küzd a csoportelsőségért, míg a másik négyesben Észtország, Franciaország, Izrael és Törökország szerepel. A két csoportelső játszik majd vasárnap késő délután az A-divízióba jutásért, a többiek a helyosztókon döntik el a B-divízió további sorrendjét.

A magyar csapat kedd este lazító-stresszoldó edzést tartott, majd szerdán már a meccsek helyszínén gyakorolt. A torna első hivatalos mérkőzése a magyaroké volt, Görögország ellen léptünk pályára, és nagy harcban 3–2-re alulmaradtunk.

EURO BEACH SOCCER LEAGUE, B-DIVÍZIÓ

Magyarország–Görögország 2–3
Magyarország: Szacskó, Ughy, Weisz, Sebestyén, Simonyi. Cs.: Csoszánszki, Komáromi, Fekete, Besenyei, Berkes.
A másik mérkőzésen: Anglia–Csehország 3–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik