Strandfoci: kétszeri vezetés után hatgólos vereség Svájctól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.09. 10:51
A jelenlegi világranglista ötödik helyén álló – korábbi vb-ezüstérmes – svájci strandlabdarúgó-válogatott a siófoki MLSZ Beach Arénában sorra kerülő Euro Beach Soccer League (EBSL) sorozat utolsó állomásának második fordulójában hatgólos győzelmet aratott a házigazda magyar együttes ellen.
Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint az első harmadban még rendben voltunk, vezettünk kétszer is, de az látható volt, hogy mi sokat hibáztunk, az ellenfél pedig szinte semmit. A hihetetlenül precíz svájci játék fokozatosan felélte a magyar tartást.

A csoportunk másik szombati meccsén az ukránok sokkal magabiztosabb diadalt arattak, mint az első játéknapon a mieink ellen, 9–4-re győzték le a spanyol válogatottat. Mindez azt jelenti, hogy a két győztes csapat, bebiztosította a helyét a sorozat nagydöntőjére, vasárnap már csak azt döntik el egymás között, hogy melyikük megy tovább az első, illetve a második helyen.

EURO BEACH SOCCER LEAGUE
SVÁJC–MAGYARORSZÁG 10–4
SVÁJC:
Schwendener (Roos) – Meier (1), Spacca, Stankovic (4), Borer (1), Hodel, Schirinzi (2), Jaeggy, Ott (2). Szövetségi kapitány: Georg Klauser
MAGYARORSZÁG: Ficsór (Szacskó) – Berkes, Fekete (2), Besenyei, Turós (1), Szentes-Bíró, Ábel, Simonyi (1), Sebestyén. Szövetségi kapitány: Weisz Tamás

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik