Sallai: Egy út van előttünk...; Kipchoge holdra szállása

Vágólapra másolva!
2019.10.12. 22:59
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• Marco Rossi senkinek sem engedte el a kezét a horvátok elleni vereség után. A 15 ezer gyerekszurkoló előtt pályára lépő magyar labdarúgó-válogatott csatára, Sallai Roland hallani sem akar arról, hogy ne nyerne vasárnap este a csapat – a magyar–azeri Eb-selejtezőről, a walesi–horvát mérkőzésről és a többi csoport hétvégéjéről minden, amit tudni érdemes 4 oldalon.
• Marco Rossi senkinek sem engedte el a kezét a horvátok elleni vereség után.
A 15 ezer gyerekszurkoló előtt pályára lépő magyar labdarúgó-válogatott csatára, Sallai Roland hallani sem akar arról, hogy ne nyerne vasárnap este a csapat – a magyar–azeri Eb-selejtezőről, a walesi–horvát mérkőzésről és a többi csoport hétvégéjéről minden, amit tudni érdemes 4 oldalon.

• Gheorghe Grozav tényleg a Fradiba tart? Hivatalosan ezt Kisvárdán és a Ferencvárosnál is cáfolják, ám nem zörög a haraszt... Bodnár Tibor írása.

• Eliud Kipchoge fantasztikus sporttörténelmet írt a maga 2 órán belüli maratoni idejével. Vincze Szabolcs minden érdekességet összegyűjtött a nem mindennapos bécsi rekordkísérlet kapcsán, és bár nincs szó hivatalos világcsúcsról, a futás hátterét és a maratoni legjobb idejének fejlődését is megmutatja egy oldalon.

• És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – a brazíliai U17-es világbajnokságra utazó labdarúgó-válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik