L. P. I. 2019.08.09 23:25

Rossi: Meccs lesz, nem háború; Milák edzője a földön maradna

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Szlovákia ellen meccset játszunk, nem háborút – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olaszországi nyaralásáról „hazatérő” szakember születésnapi kívánságáról, a nemzeti együttes iránti elkötelezettségről és a szükség esetén beszedendő nyugtatókról is beszélt Pietsch Tibornak.

Megyeri Balázs volt a Legia elleni El-meccs hőse. A görög Atromitosz kapusán nem tudtak kifogni a Nagy Dominiket nélkülöző lengyelek, tizenegy védést mutatott be, a visszavágóra pedig nagyjából 40 fokos embertelen hőmérsékletet jósolt Somogyi Zsoltnak.

Fucsovics Márton nem kötött barátságot a hazai szövetséggel, mégis ott lesz az Ukrajna elleni Davis-kupa-meccsen. Visszatérése a válogatottba nem a béke jele, legfeljebb lépés afelé – a legjobb magyar teniszezőnek az olimpiai indulás érdekében nem volt más választása. Klein Ron elemző írása.

Selmeci Attila, Milák Kristóf edzője szerint a földön kell maradni. Milák Kristóf világcsúccsal elért vb-győzelme után a mester, bár óvatos ember, már ki meri jelenteni, hogy a 200 pillangó aranyérméért utaznak Tokióba. Kovács Erika interjúja.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Lauda-sorozat újabb részével, a DAC-tulajdonos Világi Oszkárral és a Fradi pólósaival mindent megnyerő Varga Zsolttal.

2019.08.13 22:34:52

Magyar válogatott L. P. I.

2019.08.12 09:44:49

Magyar válogatott SZABÓ GÁBOR

„Olyan kényszerítő körülmények forognak fenn, amelyek teljesen kizárttá teszik maradását.”

2019.08.09 23:20:39

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

A válogatott szövetségi kapitánya tisztában van vele, mit jelent Magyarországnak ez a párharc.

2019.08.09 20:27:38

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Olyan ember, akinek hinni lehet, sőt – benne.