Rossi: „Hozzá vagyok szokva a nehéz helyzetekhez”; Atlétikai vb-t Budapestnek!

Vágólapra másolva!
2018.12.04. 00:17
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Marco Rossi hosszan taglalta Eb-selejtezős esélyeinket. A szövetségi kapitány úgy véli, tavasszal, amikor a riválisok topklubokban futballozó klasszisait épp kizsigerelik az európai kupasorozatok, jók lesznek ellenük az esélyeink. Pietsch Tibor interjúja.
Marco Rossi hosszan taglalta Eb-selejtezős esélyeinket.
A szövetségi kapitány úgy véli, tavasszal, amikor a riválisok topklubokban futballozó klasszisait épp kizsigerelik az európai kupasorozatok, jók lesznek ellenük az esélyeink. Pietsch Tibor interjúja.

Luka Modricé az Aranylabda. A horvát zseni BL-győzelmének és vb-ezüstjének is köszönheti a sikert. Múltidéző, jegyzet és portré a France Football idei választásáról.

Kedden eldől, hogy atlétikai vb-t rendezhet-e Budapest. Vincze Szabolcs monte-carlói beszámolója már azt vetíti előre, hogy az egyedüliként prezentációt tartó magyar pályázat lesz a 2023-as befutó.

Ivkovics Sztojan nem rejti véka alá, hogy több közös munka kell az előrelépéshez. A férfi kosárlabda-kapitány Bobory Balázsnak elmondta, hogy ezzel együtt bízik „harcosaiban”, akiktől nem lepné meg, ha az olaszok és a horvátok elleni hátralévő két meccset meg tudnák nyerni. Az meg már vb-t érhet…

Balzsay Károly szerint az ökölvívók országos bajnokságának azért még megvan a presztízse. A kedden kezdődő verseny előtt a férfiak szövetségi kapitánya azt is elárulta, hogy nem kap fizetést, fogalma sincs az olimpiai kvalifikációról, és várja december 15-öt, amikor hosszabb távon is eldőlhet krízisben lévő sportága magyarországi jövője.

Ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon – egyebek mellett elsőrangú téli túratippekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik