Rossi és a jó zsaru; Sallai vezér akar lenni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.11.13. 22:59
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Marco Rossi és Cosimo Inguscio, avagy a rossz és a jó zsaru. A válogatottat kényszerből az észtek ellen irányító olasz pályaedzőt Pietsch Tibor hozta olvasóközelbe, no meg a korábbi kerettag Nagy Gergő, aki a Honvédből jól ismeri Ingusciót – szerinte Rossi és ő: tűz és víz.
Marco Rossi és Cosimo Inguscio, avagy a rossz és a jó zsaru.
A válogatottat kényszerből az észtek ellen irányító olasz pályaedzőt Pietsch Tibor hozta olvasóközelbe, no meg a korábbi kerettag Nagy Gergő, aki a Honvédből jól ismeri Ingusciót – szerinte Rossi és ő: tűz és víz.

Sallai Roland sérült, és emiatt nem lehet válogatott. Viszont jó esély van arra, hogy a Bundesliga-szünetben meg is gyógyul combsérüléséből. Tóth Ádámnak emellett azt is elmesélte, hogy feltett szándéka idővel vezérré válni a Freiburgban.

Diego Maradona a létező legjobb helyre került: a mexikói kábítószer-kereskedelem szívcsakrájába. Külön érdekesség, hogy az argentin ikon éppen a gyógyulás és a megtisztulást tűzte zászlajára, mondván: szeretne már végre újra napot látni… Csillag Péter írása.

Gyurta Gergely felett lassan elszalad a pályafutása úgy, hogy adós az igazán kiemelkedő eredménnyel! Az olimpiai bajnok Dániel öccse elmesélte Kovács Erikának, hogy visszatért Franciaországba, különben nemhogy sikeres nem lesz, de a tokiói olimpiára sem jut ki…

Ha pedig szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek